Какво да облека днес?

Какво да облека днес? Кожена рокерия

Изразете себе си чрез модата

26.09.2017г. / 05 46ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: Мариола Тютюнджиева

Снимкa: Мариола Тютюнджиева

„Животът е такъв, какъвто го направиш. Независимо от всичко, понякога ще бъркаш, това е универсална истина. Но хубавото е, че ти решаваш как ще сбъркаш. Само защото си се провалила веднъж, не означава, че ще се проваляш във всичко. Продължавай да опитваш, дръж се, и винаги, винаги, винаги вярвай в себе си, защото ако ти не вярваш, тогава кой би вярвал? Затова дръж главата си изправена, вдигни брадичката и най-важното, продължавай да се усмихваш, защото животът е нещо красиво и има толкова много причини да се усмихваш.“ – Мерилин Монро

Нашата модна героиня Вики и новата ѝ фотосесия, ни напомниха за тези вдъхновяващи мисли на Мерилин Монро. Може би дори открихме бегла прилика в косите, ярките устни, усмивката между нея и една икона. Модата е тази, чрез която изразяваме себе си.

Дръзки, смели, мечтателки. Всичко това откриваме в настроението на Вики.

Когато няма дрескод, тя обича да се чувства удобно и секси в скини дънки с кръпки.Бял топ в рипс и класическо кожено яке модел рокерия.

Въпреки че има различни вариации в кройките на тези якета, може би няма жена, която да няма в гардероба си поне едно такова. Модните бутици всяка година ни изненадват с нови линии, акценти и дори ярки металик цветове при рокериите.

Свързани статии

Удобните кецове и класически очила завършват стилно визията. Един от любимите аксесоари на Вики са шаловете, затова тя не пропуска възможност да добави такъв във визията си. Останалото е излъчване, а септемврийското слънце ни кара да се усмихваме, защото животът е прекрасен и щастието е в малките неща.

Снимки: Мариола Тютюнджиева

Коментирай