Поставете бутчетата в мултикукъра. В купа смесете барбекю соса, доматеното пюре, оцета и сос Уорчестър. Разбъркайте и залейте бутчетата. Затворете машината и гответе на тих огън между 6 и 8 часа или на силен огън за 3 до 4 часа.

Междувременно пригответе соса. Смесете сметаната, майонезата, синьото сирене и лютия червен пипер. Похлупете купата със соса и я оставете настрана. Когато пилето стане готово, използвайте изтеклите сокове и мазнина в тавичката на мултикукъра, за да довършите соса. Добавете ги към сместа със синьото сирене и разбъркайте енергично с телена бъркалка.

Сервирайте бутчетата заедно със соса в отделна купичка за топене.

Снимка: pixabay

Вижте още: