Кекс с мармалад и джинджифил

30 юни 2016 | 09:59 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
75 г масло
100 г захар мусковадо
125 г мармалад по ваш избор
225 г пълнозърнесто или обикновено брашно
1 и 1/2 чаена лъжичка бакпулвер
1/2 чаена лъжичка сода за хляб
1 чаена лъжичка пресен настърган джинджифил
150 мл мляко 
1 яйце
70 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

В контейнера на хлебопекарната машина сложете всички съставки. Изберете програма за кекс. Когато кексът е готов, не го вадете веднага от машината, а го оставете за около 10 минути на отворен капак да почине малко.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай