Всичко за зодиите

Какъв е секс стилът ви според зодията?

Какъв е вашият?

27.04.2014г. / 14 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Много хора не вярват, но пък други са убедени, че зодиакалният знак и хороскопът могат да хвърлят ярка светлина върху живота ви, особеностите на характера и... секс стила ви! Ако досега не сте могли да определите стила си, ние ще ви помогнем, като очертаем най-характерните особености на секс стиловете според зодията. Ще узнаете дали сте секс машина, или истинска катастрофа в леглото. Или поне какво вещаят за вас звездите!

Овен – Подпалвачът

Сексът е състезателен спорт за овните. Те се състезават постоянно – със себе си, с партньора си, способни са да ви отведат до Луната и обратно по време на секс. Готови са на всичко в името на насладата. Според звездите, в леглото те са направлявани от главата, затова за да ги съблазните наблегнете на меката част на ухото, масажирайте скалпа или просто започнете разгорещен скандал с овена – и това действа като афродизиак за тях!

Телец – Пристрастеният към секса

Телците обичат всичко по много – храната, съня, удоволствията и секса, разбира се! Телците са агресивни любители на спалнята. Изключителни майстори на целувката са! Използват всичките 5 сетива, за да доставят наслада и самите те да се насладят на усещането.

За да впечатлите Телеца, не трябва да бъдете арогантни. Пригответе му вкусна вечеря, съчетайте експлозия от вкусове и аромати, направете обстановката романтична и Телецът ще ви възнагради с умопомрачаващ секс!

Близнаци – Секс картечницата

Ако се възбуждате от мръсни приказки и телефонен секс, значи Близнаците са точният избор за вас! Управлявани от Меркурий, богът на комуникацията, Близнаците знаят как да използват устата си в заседателната зала и в спалнята.

Ако сте се прицелили в Близнаците, знайте, че ви очаква секс на необичайни места, с голям риск да ви хванат. Но близнаците се отегчават лесно, така че трябва да поддържате интереса им с ролеви игри и напрежение.

Рак – Чувствителният ревльо

Пригответе се за интензивно чувствено пътуване с Рак, но се подгответе и за рев след любовната игра. А след сватбени предложения – задължително! Досущ като истинските раци, представителите на тази зодия трудно допускат околните в черупката си, но вкусите ли месото им, ще разберете, че са разкошно предястие!

С Раците вие трябва да вземете юздите в свои ръце. Те обичат да бъдат управлявани, доминирани, така са най-отдадени.

Свързани статии

Лъв – Дивият специалист

Виждали сте по Animal Planet как го правят лъвовете, знаете на какви грубости са способни. И при хората не е по-различно, когато става дума за секс. Ако имате повечко огледала в спалнята, по възможност по вратите на гардеробите, стените и дори тавана – те са в стихията си! Те са силни и съседите ще чуят!

Гърбът на Лъва е най-силната им ерогенна зона. Драскането и впиването на нокти в гърба ще им хареса много. Най-добрият начин да предразположите Лъва е с масаж по гърба – така той ще ви накара да ревете като истинска лъвица в спалнята.

Дева – Предпазливият мошеник

Те може да се славят като „богородицата“ на зодиака, но са опитни любовници, които дават всичко за сексуалното удоволствие на партньорката си. Девата също е управлявана от Меркурий, но този път неговата страна, покровителстваща крадците и мошениците прави така, че Девата да открадне сърцето ви.

Древните хора са наричали Девите зодиакалният знак на робството. Така че, бъдете готови да ги закопчаете с белезници за леглото и да се пренесете към нови висоти.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
khlT ( преди 4 години )
Абсолютни измислици, които нямат нищо общо с реалността!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
sega ( преди 8 години )
3 rate up comment 2 rate down comment
!!! ( преди 9 години )
Свободно време