Всичко за зодиите

Кои от зодиака са най-големи лъжци

Скорпионите са едни от най-големите лъжци

17.03.2015г. / 12 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Лъжата е нещо, с което всеки си служи. Но според астрологични анализи, някои представители на зодиака са изпипани лъжци в сравнение с други. Ето с кои от тях трябва да се внимава.

Близнаци

Много от Близнаците са големи шарлатани. Когато лъжат, не им се налага да полагат особени усилия, защото си служат с голяма доза артистичност. И докато се усетите, че ви мамят, те ще ви засипят с още по-големи лъжи. Повечето от родените под знака на Близнаци толкова често си служат с лъжа, че след известно време, забравили какво са казали, ще измислят нова история, за да се прикрият.

Специфичното за техния модел на лъжа е, че в техните разкази винаги има доза истина, но просто обичат да си играят с нея. Тези Близнаци лъжат, когато искат да се харесат на някого, да предизвикат съжаление, лъжат често и в любовта.

Рак

Доста от представителите на зодия Рак са толкова опитни лъжци, че биха могли да се измъкнат неопетнени, дори ако бъдат обвинени в убийство. Ако решат да ви излъжат, за вас ще бъде доста трудно да ги разконспирирате.

Тези Раци често прибягват до лъжа във взаимоотношенията си с хората, за да запазят своята репутация, да предизвикат внимание и съчувствие, за да постигнат своите скрити планове. Добрата новина е, че в любовта си към партньора те в повечето случаи са отдадени и честни.

Лъв

Лъвът е този зодиакален знак, който иска да бъде на всяка цена в центъра на вниманието. В това няма нищо лошо, разбира се. Проблемът е, че често използва лъжата, за да го постигне. Немалко от родените под този знак са опитни лъжци и са готови да измислят какви ли не истории, за да ви накарат да повярвате на казаното.

Дори и да бъдат разконспирирани, те никога не биха си признали лъжата. Знаят как да ви убедят, че бялото е черно. Освен това, когато достойнството им е наранено, стават много отмъстителни и са готови да сринат нечия репутация, отново служейки си с лъжа. Що се отнася до любовните връзки, с тях трябва винаги да се има едно наум.

Скорпион

Скорпионът е известен като един от най-сексуалните зодиакални знаци. Но според астролози този знак попада и в графата на най-големи лъжци и го описват като най-безскрупулния, манипулативен, отмъстителен знак. Колкото са страстни в любовта, толкова добре си служат и с лъжа, особено когато искат да повалят врага.

Свързани статии

Риби

Представителите на тази зодия също не се затрудняват да лъжат, когато става въпрос да запазят своята репутация. Те имат две планетарни зависимости – Юпитер – планетата на преувеличението и идеализма и Нептун – планетата на фантазията и въображението. Ето защо те имат добро обяснение за тяхната измамна природа.

Лъжите на Рибите в повечето случаи не са злонамерени. Те просто имат нужда да измислят истории и случки, на които другите да повярват и всичко това, за да бъдат винаги интересни на аудиторията.

Коментирай