Всичко за зодиите

Кои са най-големите каръци в зодиака

Родените под знака на Риби са едни от тях

26.12.2015г. / 14 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Смятате ли се за късметлии или мислите, че съдбата винаги ви ощетява? По неписани закони има хора, на които им върви в живота, преминават леко през трудни моменти и такива, които наричаме кутсузлии, каръци.

Ако погледнем от астрологична гледна точка, зодията, под която сме родени може да има някакво влияние върху това дали привличаме бедите или пък хубавите неща. В следващите редове ще видите на кои представители на зодиакалните знаци по-често не им върви в живота.

Дева

Родените под знака на зодия Дева са известни със своя перфекционизъм. Умеят да разрешават чужди проблеми, но когато трябва да решат собствените си, не знаят как да постъпят. В трудна ситуация бързо изпадат в паника, изнервят се, а в тези моменти чистенето е единственото нещо, което може да им помогне да намалят напрежението.

Може би затова всичко около тях е винаги така стерилно и подредено. За жалост Девите сякаш като магнит привличат към себе си несгодите. Работливи са, усърдни, но им липсва късмет. Точно когато всичко е подредено около тях, нещо ще се случи и ще провали хармонията, дори това да е една чаша с разлята напитка на килима.

Или тъкмо в емоционален и любовен план са подредили своите приоритети и ги следват и съдбата им предлага поредното неприятно изпитание. В живота си все се налага да се борят срещу нещо, да поправят нещо и невинаги това се случва с лекота.

Везни

Везните също попадат в списъка на тези зодиакални знаци, към които съдбата често проявява своята несправедливост. Представителите на тази зодия обичат баланса и вътрешния мир. В напрегнати моменти първо действат, а след това премислят ситуацията.

Въпреки това са добри слушатели, съветници и затова често са търсени от близки и приятели като хора, на които може да се разчита във всеки един момент. Везните са големи анализатори и не харесват несправедливостите и лошите хора. Винаги се ровят в проблема, а не търсят неговото решение, което обърква още повече нещата около тях и им носи още повече беди.

Риби

Ако някой може лесно да попадне в лоша ситуация, то това ще е представител на зодия Риби. Вечните мечтатели трудно се свързват с реалността и може би затова привличат към себе си бедите. Когато изпаднат в трудна ситуация, стават бурни и не умеят да контролират емоциите си.

Свързани статии

За тях животът им и всичко, което ги заобикаля трябва да е перфектно. Ето защо рибите винаги се опитват да се противопоставят на действителността. В света на Рибите властват съвсем различни закони на духовното, особено в моментите, в които е засегната тяхната емоционална страна.

Като цяло представителите на тази зодия проявяват често своята емоционалност, което ги кара да реагират необмислено и да изпадат в трудни ситуации. Може би и затова са в списъка със зодиите, на които по-често не им върви.

Снимка: istock

Коментирай