Всичко за зодиите

4-те зодии, които ще имат успех до края на 2016

Овните са едни от тях

29.07.2016г. / 17 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Юли е към края си, а остават още пет месеца до края на 2016. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме 4-те зодии, които ще се радват на повече успех до края на годината. Вижте кои са.

Овен

Юпитер е позициониран в сектора на романтиката. Пред вас ще се открият много възможности, които ще ви изкушават. Ще действате импулсивно, но ще имате възможност и за нова любов.

Юпитер обхваща и въпроси свързани с късмета, така че оглеждайте се и за него. Периодът може да ви донесе и успехи в професионален план и миналите ви усилия да дадат своите положителни резултати.

Рак

През втората половина от годината Раците ще се радват на успехи, но само след упорита работа. Вашите близки и семейство ще насърчават мечтите и целите ви и ще споделят с вас много специални моменти, но няма да липсват и кратки трудни ситуации.

Възможно е да попаднете под известен натиск, но това ще ви донесе само печалби. За вас ще бъде от голямо значение да подобрите трайно и своя личен и професионален живот и да печелите възможно най-добре.

Тези от вас, които са достатъчно квалифицирани и се чувстват уверени в способностите си, могат да помислят за положителна промяна.

Снимка: istock

Лъв

Останалата част от годината е вашето време. Време, в което да заемете централно място. Родените под знака на зодия Лъв винаги обичат да бъдат в центъра на вниманието, да се представят добре пред хората. Юпитер ще направи така, че да запомните този период.

Разбира се, ще има върхове и спадове, но възможностите ще се появяват една след друга пред вас. Не изпускайте нито една от тях и обмисляйте всичко много добре. Любовта също ще има своите върхове и спадове, но краят на годината ще бъде положителен.

Стрелец

Вашата управляваща планета Юпитер няма да ви помага, дори може да ви създаде определени пречки, но в това има и много позитиви. Трудностите ще ви насърчават да поемате нови рискове, ще се учите от грешките си и ще бъдете много по-силни в дългосрочен план.

Свързани статии

Останалата част от годината ще бъде период на вълнения и възможности, но и ще бъдете по-предпазливи от обикновено. Пътувания няма да ви липсват.

Очакват ви нови вълнуващи преживявания, които ще ви осигурят така необходимите ви приключения. Съдбата ще ви предложи нови възможности и предизвикателства и в професионален план.

Коментирай