Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 25-31 юли 2016

Успехи за Везните

25.07.2016г. / 08 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В последната седмица на юли ни очаква много динамика, успехи, но и има неща, за които трябва да внимаваме. Повече вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Имате възможност да напреднете в дейности, които не зависят от вас, а от нечие решение, например на шефовете ви. Може смело да поставяте изискванията си. Ще ви изслушат, разберат и уважат аргументите ви. Постарайте се да действате спокойно и да не демонстрирате характер. Все още не сте в позиция да управлявате процесите. Не се отказвайте от забавления, които ви предлагат приятелите.

Телец

Не се надявайте на късмет навсякъде и във всичко. Ще постигнете замислите си, но ако подхождате към предизвикателствата разумно и прагматично. Не отказвайте предлаганата помощ от гордост и честолюбие. Винаги си изграждайте резервен вариант. Възможни са неприятни изненади, предвиждайте малко повече време, отколкото ви е необходимо.

Близнаци

Доста динамичен период, но резултатен. Ще се справите със затруднения, които ви безпокоят. Едва ли ще успеете самостоятелно, но помощта ще дойде в точния момент и ще изпитате огромно облекчение. Не забравяйте да благодарите на всички, които са приели присърце тревогите ви.

Рак

Почти непрекъснато ще се оказвате в центъра на събитията. Амбициите ви ще бъдат удовлетворени, ще свършите много работа, което пък може да ви подтикне към самонадеяност. Контролирайте егото си, защото в последния момент може да допуснете сериозна грешка, да се изложите и да навредите на авторитета си необратимо.

Коментирай