Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 1-7 август 2016

Телец – Любовта е във въздуха!

01.08.2016г. / 17 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новият месец започва с много вълнения в областта на любовта. Самотните ще имат шанс да намерят своята половинка, а обвързаните ще се радват на повече хармония. Какво ви очаква според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

Тази седмица за вас ще бъде романтика, затова се възползвайте максимално от нея. Отдайте възможно повече време на любимия си човек. Пътувайте, отдайте се на забавления и романтични изненади един към друг. Ще бъдете в настроение и за секс експерименти.

Тези от вас, които нямат половинка до себе си може да открият, че нещо интересно в любовен план се случва с техен колега.

Телец

Любовта е във въздуха! След петък, планетата на любовта Венера ще започне да се движи през вашия сектор на романтиката. В тази позиция ще се задържи до 29 август. Ако сте самотни, имате големи шансове да срещнете някой, който да плени сърцето ви. За тези от вас, които скоро са открили своя партньор и искат да го представят на близките си, сега е моментът.

Снимка: istock

Близнаци

Вълнуваща седмица очаква обвързаните представители на зодията. Ако искате да споделите нещо с любимия човек, обмислете добре думите си. Сега е времето да говорите и да изкажете своите радости, съмнения, желания и страхове.

Като цяло новият месец започва спокойно за Близнаците или поне в любовен план. Ако сте необвързани, не спирайте да се оглеждате край вас. Съдбата ви дава ясни сигнали.

Рак

След петък ще имате възможността да подобрите значително комуникацията с любимия човек. Възможно е да обсъдите въпроси свързани с вашата връзка, както и с вашите финанси. Най-хубавото е, че ще намерите точния тон на комуникация. Хармонията помежду ви само ще направи връзката ви още по-силна и ще ви накара да я цените повече.

Коментирай