Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 15 - 21 август 2016

Много романтика ни очаква

14.08.2016г. / 19 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Романтични вибрации и много хубави моменти, очакват представителите на различните зодиакални знаци. Венера отново ще окаже своята мощна подкрепа. Обвързаните ще затвърдят своите връзки, а самотните могат да срещнат нова любов. Повече вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

Слънцето продължава да се движи през вашия сектор на романтиката. Готови сте да блеснете с най-ярката светлина. Някои от представителите на зодията, тази седмица ще направят решаващ избор в любовта, тъй като са пленени от някой специален човек. Ако търсите нова половинка, ще ви бъде повече от лесно да привлечете към себе си нови обожатели. 

Телец

Тези от вас, които са подновили любовните срещи, ще имат усещането, че нещата е развиват с бързи темпове. Ще имате добри възможности да се опознаете, да споделите мисли, опит и може би да преследвате заедно някакви общи интереси. Предстоят ви чудесни дни. 

Снимка: istock

Близнаци

Ако с половинката си, сте имали планове да закупите нов дом, тази седмица плановете ви ще започнат да се реализират. Бъдете внимателни при подписването на договорите. Отдайте се и на романтика, защото периодът е благоприятен в това отношение. 

Рак

Уважаеми Раци, предстои ви една фантастична любовна седмица. Комуникацията между вас и половинката ще върви повече от гладко. Ще имате много възможности да укрепите връзката помежду ви. Някои от вас може да получат и предложение за брак

Коментирай