Всичко за зодиите

Зодиите, които са най-страстни в спалнята

Раците са едни от тях

26.08.2016г. / 17 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любов, връзки, секс...Когато те са замесени, винаги поглеждаме към звездната карта, защото се вълнуваме от това, с кои представители на зодиака си подхождаме, или с кои връзките са обречени на провал. Днес в рубриката ни "Всичко за зодиите" ще прочетете за трите зодиакални знака, които отделят повече внимание на секса, отколкото останалите. 

Близнаци

Ако има представители сред зодиакалните знаци, за които фетишите са нещо изключително важно, когато става въпрос за секс, то това са Близнаците. Страстни, обичащи разнообразието в спалнята, на моменти дори извратени. За жалост, желанието им за секс, често може да се окаже причина за провала на връзките им. 

Близнаците обичат флирта и отдават голямо значение на любовната игра. Вдъхновяват се от много и различни неща, като романи, филми. Ако имате връзка с представителите на тази зодия, трябва да знаете, че ви очакват вълнуващи креватни забавления, но трябва да им бъдете винаги интересни и никога да не претупвате любовните ласки. 

Обичат да си фантазират за секс и да споделят фантазиите си с партньора. Внимавайте с Близнаците, не се отказват лесно от своята плячка. 

Рак

Родените под знака на зодия Рак, са едни от най-емоционалните, но и също толкова страстни и отдаващи значение на секса. За тях един от най-добрите начини да се достигне близост с партньора е именно, чрез добрия секс.

Те са много отворени към експерименти в спалнята, не се страхуват да споделят своите сексуални желания или да експериментират. Не са им чужди сексът за една нощ, груповите забавления, защото те са ненаситни. Изживяването в спалнята е нещо, което дълго ще помните. 

Скорпион

Никак не е случайно, че точно този зодиакален знак, попада в списъка на зодиите, за които сексът е повече ежедневие. Когато става въпрос за страст, романтика, любов, Скорпионите почти нямат равни на себе си. Те винаги са водещи в организирането на романтични изненади, в ухажването. Имат повече от един сексуален фетиш.

Свързани статии

Родените под знака на зодия Скорпион имат неустоима сила на привличане и силно изразена аура. Ето защо, около тях винаги има много ухажори, а самите те, с лекота успяват да покорят обекта на техните желания, карайки го да играе по техните правила, дори в спалнята.

Ако скоро сте започнали взаимоотношения със Скорпион, много бързо ще попаднете в неговия капан от страсти. Очакват ви нощни приключения, вълнуващ секс. Бъдете винаги неотразими, те ще го оценят, особено представителите на силния пол. 

Снимка: istock

Коментирай