Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 29 август - 4 септември 2016

Любовният живот на Близнаците може да се промени значително

29.08.2016г. / 18 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последните дни на август ще бъдат горещи и вълнуващи, що се отнася до любовта. Венера ще ни окаже своята подкрепа. Ще се радваме на повече романтика, хармония, а някои представители на зодиака и на нова любов. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

В началото на септември, ви очакват нови красиви възможности в любовта. Венера навлиза във вашия сектор на взаимоотношенията и така ще се задържи до 23 септември. Ако се намирате във връзка, това е чудесна възможност за вас и любимия човек да се радвате на романтиката. Хармонията помежду ви, ще ви накара да постави връзката ви на първо място и всичко това в името на вашето щастие.

Телец

Във вторник Меркурий влиза във вашия сектор на романтиката, но ретрограден. Възможно е да поставите нова любовна връзка, но е важно да преразгледате вашите желания и подход. Ако се намирате в сериозни взаимоотношения и това е любовта, за която сте мечтали, очевидно вашите тактики на този етап не работят. Любовта я има, важно е да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, особено докато Меркурий е в ретроградна позиция.  

Снимка: istock

Близнаци

Любовният живот на Близнаците може да се промени значително и то в положителна посока. В понеделник Венера ще започне да се движи във вашия сектор на романтиката и така ще се задържи до 23 септември. За тези от вас, които търсят любовта, има шанс да срещнат някоя нова и интересна личност и да се влюбят лудо. Ако вече се намирате в сериозна връзка, някои от вас ще започнат да правят планове и за бебе. Очаква ви хубава седмица. 

Рак

Седмицата е подходяща да представите любимия човек на близките си, ако скоро сте започнали нова връзка. Любовната хармония ще се задържи до 23 септември. Периодът е подходящ и за взимане на по-големи важни решения, като общо съжителство, например. 

Коментирай