Всичко за зодиите

Хороскоп за септември 2016

Спокоен период за Близнаците

01.09.2016г. / 17 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новия месец, отново поглеждаме към звездната карта. Какво да очаквате, вижте в следващите редове, а в рубриката ни "Всичко за зодиите" може да намерите още любопитна информация.

Овен

Създайте нови приятели, но не забравяйте старите. Не натоварвайте околните с личните си очаквания. Проявете добро отношение към хората, с които общувате. Искреността, добротата и тактичното ви отношение ще намерят подкрепа и одобрение.

Важна роля през този месец ще имат както личните, така и бизнес отношенията. От тях зависи напредъка ви. Споделяйте опита и знанията ви, няма да съжалявате. Благодарността на околните ще е повече, отколкото сте си представяли.

Телец

Трябва да правите разлика между бизнес, приятелство и любов. Смесите ли ги, ще си навредите. Възможностите за напредък ще са доста, ще са реални и ще са ясни. От вас зависи да се възползвате, но за целта трябва да координирате отношенията си. Затруднениия ще има, но ще са преодолими и предвидими.

Не се задълбочавайте в дреболии и най-вече не създавайте конфликти ситуации с хората около себе си. Добрите резултати и добрите новини ще дойдат неочаквано и толкова по-добре. Не си приписвайте случайни постижения, всичко ще е плод на упоритите ви усилия от един доста дълъг период от време. Усещането, че околните ви оценяват високо ще е най-високата награда.

Снимка: istock

Близнаци

Разпределяйте времето си, то е пари! Спокоен период и плодотворен. Едва ли не ежедневно ще изникват всякакви предизвикателства, свързани най-вече с разни приключения и развлечения. Не е желателно да тръгвате по тази инерция, обаче.

Много по-благоприятно за вас ще е да прегледате старите си задачи, да обърнете внимание на изоставените или „набързо свършени“ дейности. Постарайте се да си набавите информация, която ви е липсвала преди време, която е спирала работата и ограничавала опита ви.

Не е желателно да започвате нови проекти. Преценявайте решенията си предимно с оглед финансови резултати. Материалното ви положение е стабилно и ще остане такова, ако действате екипно.

Рак

Подредете приоритетите си! Възможностите ще са много, но не е задължително да ги използвате всичките. Мислете за най-важното в широк мащаб и комбинативно. Отделете време за личните отношения.

Любовта е чудно цвете, но трябва да се полива. Ако не се грижите за близките си, чувствата им ще „повехнат“. Много е вероятно да имате възможност да споделите опита и постиженията си. Направете го спокойно и без излишно самочувствие. Амо имате желание да смените работата или професионалната си насоченост, то моментът не е особено подходящ.

Не е препоръчително да правите непредвидени разходи, да харчите прекалено. Преценявайте покупките си от гледна точка на необходимостта. Не е изключено да станете жертва на измамници през този месец.

Коментирай