Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 19-25 септември 2016

Вълнуваща седмица за Скорпионите

19.09.2016г. / 17 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни седмица, която ще бъде много по-слънчева по отношение на любовта в сравнение с изминалата. Венера ще окаже своята подкрепа, а ретроградният Меркурий ще се усеща все по-слабо. Повече вижте в любовния ни хороскоп и не забравяйте да надникнете и в рубриката ни „Всичко за зодиите“.

Овен

През тази седмица ще ви вълнува духовното, интелектуалното израстване. Има възможност да започнете нови начинания заедно с любимия човек. Това ще ви сближи и ще се преоткриете един друг. Вашата половинка може да увеличи и ресурсите, с които разполага, а вие определено ще искате да се възползвате от тях.

Телец

Любовното объркване е на път да изчезне. След четвъртък Меркурий ще навлезе във вашия сектор на романтиката. Ще намерите нов смисъл във връзката ви, ще разрешите стар проблем или спор. От петък любовният ви живот ще стане още по-вълнуващ и определено ще се чувствате много по-ценени от половинката си.

Снимка: istock

Близнаци

В любовния живот на Близнаците също ще има хармония. Всичко помежду ви ще се случва с лекота. Ще усещате емоциите си, ще се интересувате от желанията и гледните си точки по различни въпроси. Изобщо седмицата ще ви даде много моменти, в които да си докажете колко много се обичате.

Рак

Тези от вас, които са самотни в любовта, след петък ги очакват добри романтични перспективи. По това време Венера ще се движи във вашия сектор на любовта. Възможно е да срещнете някоя привлекателна личност. Веднага ще усетите магнетизма, а чувството ще е взаимно.

Коментирай