Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 3-9 октомври 2016

Хубава първа седмица по отношение на любовта

04.10.2016г. / 18 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Нов месец, нови любовни вълнения, а за някои може би и нова връзка. Какво ви очаква в любовта, вижте в седмичния ни любовен хороскоп. 

Овен

През първата седмица на октомври ще ви вълнува не само любовта, но и финансите, особено тези от вас, които се намират в сериозна връзка. Вашата половинка за пореден път ще ви окаже своята подкрепа за купуване на придобивка или инвестиране в нова бизнес идея. Решенията ще взимате заедно и без проблем.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще се преоткрият на едно друго ниво – духовно. Ще искате да споделяте повече един с друг, а това само ще направи връзката ви още по-силна. Откривайки много нови неща за половинката си, ще осъзнаете колко добре се чувствате в тази връзка.

Снимка: istock

Близнаци

Вашите мисли са насочени само към едно нещо тази седмица и това е романтиката В петък Меркурий ще заеме позиция във вашия любовен сектор и там ще се задържи до 24 октомври. Тези от вас, които имат половинка до себе си, ще се почувстват по-свързани един с друг. Ако нямате любим човек, седмицата е идеална за нови познанства.

Рак

Дълбока и искрена любов очаква представителите на зодия Рак. Ще направите равносметка на всички хубави и трудни моменти и ще осъзнаете колко нечуплива е любовта ви. В първата седмица на новия месец ще бъдете изцяло посветени на семейството и това няма да ви тежи, напротив. Петък обещава романтика, затова се възползвайте от нея.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
nikak ne e lo6o , imam si prekrasni dvama bliznaci - na edinia sum roditel , a drugia obi4am gore6to , obojavam go
отговор Сигнализирай за неуместен коментар