Всичко за зодиите

Любовна астрология (първа част)

Как планетите влияят на любовта

09.11.2016г. / 17 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Движението на планетите през зодиакалните знаци силно повлиява всеки аспект от живота им. Що се отнася до любовта и секса, трябва да обърнем специално внимание на Венера и Марс. Венера е позната като планетата на любовта, желанията, взаимоотношенията. Тя може да окаже влияние върху любовта, нашата привлекателност, излъчване в определен момент.

Марс носи огън, плам, страст, но понякога и малко агресия. Това е планетата, която има много силно влияние върху нашето сексуално желание. Какво се случва, когато някоя от тези две планети премине в някой зодиакален знак? Споделяме част първа на любовната астрология.

Овен

Когато планетата на любовта Венера или пък Марс се намират в знака на зодия Овен, сексът е спонтанен и без ограничения. Родените под този знак направо се разтапят, когато са влюбени. За тях е характерно, че са готови да се борят за любимия човек и обичат да завладяват, да покоряват.

Една от ерогенните им зони е главата. По време на секс не пропускайте да прокарате ръце в косите им, това наистина ще ги възбуди. Що се отнася до любовната игра, Овните я харесват, но понякога са твърде нетърпеливи да преминат към следващата крачка.

В спалнята винаги са ентусиазирани да изразят своите желания и страсти. Мъжката половина на тази зодия държи много на романтиката, изненадите. Чувстват се истински живи, когато на хоризонта има нова любов.

Снимка: istock

Телец

Когато Венера или Марс са в знака на зодия Телец, сексуалната природа включва всички сетива. Докосване, мирис... Две много важни неща за представителите на тази зодия. След Скорпионите на физическо ниво, те са вторият най-сексуален знак в зодиака. Телците се ползват с добра репутация като любовници.

Винаги са различни и спонтанни. Да се въздържат от секс е особено трудно за тях, ето защо от първостепенно значение е да имат винаги до себе си партньор за секс. В леглото са издръжливи, страстни.

Близнаци

Когато Венера или Марс са в знака на Близнаци, родените под тази зодия обичат да чуват определени неща в леглото. Близнаците държат много на целувките и разговорите с интимния партньор.

Оралните ласки са много специални за тях. Стремят се към разнообразие в секса, ролевите игри, продължителния полов акт. С Близнаците сексът е не само страст, но и забавление. Те винаги подхождат с ентусиазъм и любопитство към новите любовни експерименти.

Непоправими романтици са и безсрамни любовници. Ето защо следете кога в техния знак са Венера и Марс и се насладете на необикновени преживявания.

Коментирай