Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 21-27 ноември 2016

Хубава седмица за Близнаците

21.11.2016г. / 16 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Комуникацията и романтиката ще са акцентът в любовта през тази седмица. Ще има баланс, ще можете да вземете адекватни решения с половинката си. Меркурий, Сатурн, Плутон и Венера ще се погрижат да имаме повече романтика и любовни изненади. Няма да липсват и конфликтни ситуации, но те ще са преодолими. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако се намирате във връзка, през тази седмица може да възникнат конфликти с половинката, заради професионални цели. Може би той, тя или вие, имате проблем с амбициите и това нарушава хармонията помежду ви. Важно е да изгладите недоразуменията, да помислите за компромисни решения, в противен случай връзката ви няма да върви така хармонично.

Телец

Разногласия няма да липсват и за обвързаните представители на зодия Телец. Вие или вашата половинка ще се опитате да наложите свои убеждения или мнение по някакъв въпрос. Ако вие сте притиснатата страна, може би това трябва да бъде прието като червен флаг и да се замислите за много неща свързани с взаимоотношенията ви.

Снимка: istock

Близнаци

Хубава седмица се очертава за вас, Близнаци, и вашата половинка. Някаква инвестиция ще ви донесе печалби. Друга възможност е да закупите нов дом, да планирате пътуване или да си осигурите друга придобивка, за която сте мечтали отдавна. Що се отнася до интимността, седмицата ще бъде вълнуваща и забавна.

Рак

За обвързаните представители на зодията ще настъпи момент, в който ще искат да добавят повече разнообразие във връзката си. Имате нужда от повече дълбочина в отношенията си, към осъществяване на дълбока духовна връзка. Сексуални фантазии, които са далеч от табутата. Ще имате много моменти, в които ще искате да разголите повече душата си пред любимия човек, отколкото тялото си.

Коментирай
Свободно време