Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за декември 2016

Приключения и приятни изненади за Девите

01.12.2016г. / 12 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Посрещаме декември изпълнени с повече оптимизъм и в очакване на най-светлите празници. Според звездната карта, той ни е подготвил много хубави моменти и някои промени. Ето какво ви очаква според зодията.

Овен

Енергетиката ви ще е леко нестабилна през този месец, така че не е желателно да се заемате с трудоемки задачи. За сметка на това в личните отношения може да проявите повече активност. Точно сега е моментът да изгладите недоразуменията с любимия човек и да докажете, че сте способни да изпитвате истинска любов.

В случай, че нямате постоянна връзка е много вероятно точно сега да попаднете на човека, когото бихте нарекли второто си „аз“. Финансовото ви състояние, ако се опише като графика, ще е като синусоида. Има шанс да получите допълнителни доходи, но сте склонни да ги изхарчите на секундата.

Телец

В последния месец на годината ще се амбицирате в желанието си да поставите всичко „в ред“. Прекрасна инициатива, особено що се отнася до решаването на битовите въпроси. Вие нямате навик да се престаравате поддържайки домакинството си, но този път ще удивите дори самите себе си.

Със същия ентусиазъм ще се занимавате и с професионалните задачи или бизнеса, така че нищо чудно коледният ви подарък да бъде повишаване на заплатата или преминаване на по-висока длъжност. Увлечени в задачи не бива да забравяте за личните отношения. Неприятности не се очакват, ако подхождате към конфликтите с компромис.

Снимка: iStock

Близнаци

Късметът, който ви съпровожда през цялата година и този път няма да ви изневери. Всъщност, едва ли ще се случат някакви генерални промени в живота ви, но пък и няма да има събития, които да ви нарушат спокойствието. Личните отношения ще са такива, каквито сте ги подредили до момента.

На работното място ще се справите със задълженията без особени усилия. Финансите, ако ги организирате разумно, ще ви стигнат. Много е вероятно да ви поканят за компания на интересно пътуване, което ще е свързано с приятни емоции и незабравими преживявания.

Рак

Представителите на вашия знак са творчески и емоционални натури и през този месец ще имате възможност да развихрите фантазията и да дадете воля на чувствата си. Има голяма вероятност да финиширате годината със служебно повишение или напредък в бизнеса.

Най-интересното от всичко е, че вие няма да положите почти никакви усилия за постигане на тези резултати. Финансите ще са стабилни, стига да не си позволите прояви на разточителност. Личните и най-вече любовните отношения ще са белязани с типичната празничност на декември, а преживяванията ще помните дълго.

Коментирай