Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 5-11 декември 2016

Еротика за Раците и нова любов за Телците

05.12.2016г. / 16 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Любовта е навсякъде! Звездите ще ни дадат своята мощна подкрепа. Това ще подобри взаимоотношенията с половинката, сексът ще бъде по-вълнуващ, а самотните имат шансове за нова любов.

Овен

През тази седмица може да усетите любовна магия между вас и ваш приятел. Какво по-лесно от това приятели да станат двойка, та нали те споделят едни и същи интереси, между тях има химия. Ако усещанията ви са взаимни, не се колебайте да направите първата крачка. Ако сте необвързани също имате големи шансове за нови познанства. Това не е седмица, в която трябва да си останете у дома. Бъдете по-комуникативни.

Телец

Романтиката и професионалният живот ще се „срещнат“ тази седмица. Възможно е да започнете нови взаимоотношения с някого, който ви е помогнал в кариерата или ако сте обвързани, да стартирате бизнес с половинката ви. Дните са благоприятни, затова се възползвайте от събитията.

Снимка:outnow.ch

Близнаци

За обвързаните представители на зодията предстоят вълшебни моменти и интересни пътувания. Те може да са зад граница. Друга възможност е да посетите заедно курс или семинар. Седмицата е спокойна и хармонична за любовта ви.

Рак

Пригответе се за една страстна седмица с любимия човек. Ще проявите повече смелост да споделите някои от най-големите ви еротични желания. За щастие на него или нея, идеите ви за повече разнообразяване на сексуалния живот ще им допаднат. Също така ще се чувствате и по-предразположени да споделяте не само за секс. Това ще задълбочи емоционалната връзка помежду ви.

Коментирай