Всичко за зодиите

Мъжът Лъв в любовта

Лъвът е галантен, но и много суетен

02.08.2020г. / 12 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Той е царят на зодиака, обича да е център на вниманието и рядко допуска да бъде засенчен. Мъжът Лъв, необикновен, загадъчен и страстен. Винаги показващ уважение и топлина, но и нерядко деспотичен. Какъв е той в секса и любовта?

Как се влюбва?

Мъжете родени под знака на зодия Лъв се влюбват по необикновен начин. Те успяват да впечатлят избраницата си точно като умилкваща се котка. Споделената любов прави егото им още по-голямо и те сякаш се наслаждават на своята плячка.

Твърде бързо се привързват емоционално към жената до себе си, но им отнема много енергия да споделят чувствата си. Мъжете Лъвове са галантни, не само търсят вниманието на нежния пол, но и отдават много от себе си.

Мъжът Лъв в секса

Мъжът Лъв е един от най-силните зодиакални знаци и се радва на добра сексуалност. Обича да експериментира в секса, постоянно търси разнообразието и не се страхува да сподели желанията си. Въпреки че се придържа към някои класически интимни изпълнения, мъжът Лъв силно се вълнува дали партньорката му е също толкова пламенна в спалнята.

Никога не би допуснал до себе си жена, която гледа на секса само като на рутина и задължение. За него това изживяване е специално, продължително, романтично. След секс обича да разговаря с половинката си и винаги се стреми да ѝ достави удоволствие.

Как поддържа връзка?

Ако вашият партньор е роден под знака на зодия Лъв, вероятно сте забелязали колко галантни са тези мъже. Лъвовете са уверени в себе си, в стъпките, които правят в любовта. Освен че се стремят винаги да усмихнат жената до себе си, мъжете Лъвове създават усещане за сигурност.

Но това не означава, че тяхната кралска природа не се нуждае от вниманието и на нежния пол. За жалост това понякога може да се тълкува като разглезеност, мързел, сякаш искат да покажат, че са център на Вселената.

Въпреки това, винаги успяват да спечелят любовта, показвайки своите най-добри страни. Нуждаят се от много страст и биха могли да водят моногамна връзка, стига да не им липсва нищо.

Може ли да му се вярва?

В повечето случаи мъжът Лъв е лоялен, освен ако не представлявате интерес за него. Далеч не страда от чувство на вина, тъй като не е личност, която се страхува да говори и действа директно.

Свързани статии

Ако искате да разберете дали може да му имате доверие, отстъпете малко и не му се натрапвайте. На Лъва му трябва малко време, за да опознае човека срещу себе си и да се убеди, че с него ще е в безопасност.

Как се среща?

Мъжът Лъв е суетен и търси партньорки, които също да имат добра външност. Срещите с него са приятни, понякога изпълнени с романтични жестове. Ако искате да го впечатлите, интересувайте се от неговата личност, за да обърне внимание и той на вашата.

Снимка: istock

Вижте в галерията ни едни от най-красивите представители на зодия Лъв.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време