Всичко за зодиите

Коледни подаръци за него според зодията

Везните обичат хубавите парфюми

19.12.2019г. / 16 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Управлявани от Слънцето, мъжете Лъвове обичат скъпите подаръци и луксозните стоки, също като Телците. Лъвовете харесват лукса в кралски размери. За коледен подарък може да им поднесете нещо фино, като копчета за ръкавели, висок клас часовници, гривни, запалки, качествено питие с чаши. Не забравяйте и коледната картичка, Лъвовете обичат да се чувстват специални.

Дева

Мъжете родени под знака на зодия Дева са практични, работохолици и романтичните подаръци рядко биха ги впечатлили. Трудно може да им се угоди и нищо не е в състояние да им достави толкова голямо удоволствие, колкото работата.

Ето защо изберете коледен подарък, който ще е полезен по някакъв начин в това, което се занимават. Също така може да им купите дреха, спа почивка, карта за спортната зала.

Снимка: Istock

Везни

Мъжете Везни обичат всичко, в което има хармония и баланс. Те са ценители на хубавите парфюми, така че може да ги изненадате с любимия им аромат или някои от последните предложения на пазара. Мъжете Везни обичат музиката и пътуванията. Ето защо може да им поднесете за коледен подарък почивка или билети за концерт.

Скорпион

Мъжете Скорпиони са известни със своята интензивна, но и загадъчна природа. За коледен подарък изберете хубава книга, бутилка от любимото им питие или слънчеви очила, шал, хубави ръкавици, тъй като Скорпионите обичат аксесоарите, които завършват визията им.

Коментирай