Всичко за зодиите

Коледни подаръци за него според зодията

Везните обичат хубавите парфюми

19.12.2019г. / 16 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Коледа наближава, ето защо е важно да помислим и за това какво ще поднесем на любимия мъж. Ако все още се колебаете с какво да го изненадате, вижте няколко чудесни предложения за подарък за него, според зодиакалния знак, под който е роден.

Овен

Знакът на Овена е огнен. Мъжете родени под тази зодия са спортни натури, обичат приключенията и забавленията. Вашият силен и независим мъж Овен би се зарадвал на комплект за къмпинг, спортно облекло или оборудване, аксесоари за автомобила и други. Подаръчни ваучери за спортен клуб или билети за мачове, също са подходящи за коледни подаръци.

Кои зодии ще са късметлии през 2020 година?

Телец

Управлявани от Венера, мъжете от зодия Телец са известни със своя стил и отношение. Тях лесно може да впечатлите, подарявайки им луксозни стоки, като например фини изделия, изработени от висококачествена кожа, спа почивки за двама, бутилка вино от най-висок клас. Каквото и да поднесете за подарък на мъж Телец, не забравяйте то да е с високо качество.

Снимка: Istock

Близнаци

Мъжете Близнаци са сред най-социалните в зодиака. Те обичат да четат и да пътуват. Така че хубава книга според интересите им или план за пътуване е идеалният коледен подарък за тази зодия. Мъжете Близнаци биха се впечатлили и от нещо, което ще им е полезно в работата, като таблет, делова чанта и всякакви други такива предмети.

Годишен хороскоп за 2020

Рак

Мъжете Раци са емоционални и големи домошари. Те обичат романтиката, но и имат много разнообразни интереси, което ви улеснява при избора на подарък за тях. Хубава книга, подаръчен ваучер за семинар и разбира се романтична почивка.

Персонализираните подаръци с гравюра също биха впечатлили мъжа Рак. Ако той е кулинар, подарете нещо и в тази посока.

Коментирай
Свободно време