Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за февруари 2017

Промени за Близнаците

01.02.2017г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Февруари ще бъде динамичен, но интересен месец. Ще успеем да постигнем професионални успехи, не са изключени и промени от личен характер. Какво ви очаква, вижте в месечния ни хороскоп.

Овен

Динамичен период, наситен с много задачи, но и с добри резултати. Времето няма да ви стигне за всички набелязани начинания и е желателно да си създадете предварителен график на работа. Съществува вероятност да направите непредвидени разходи, при това не малки.

Необвързаните представители на вашия знак може да поставят начало на сериозна и дълготрайна връзка. Отделяйте време за спорт поне веднъж седмично.

Телец

Доста плодотворен месец. Съчетанието между старание и късмет ще се окаже изключително печеливша комбинация. Новите начинания, свързани с бизнеса или професията ще са успешни. Без усилия ще усвоите различни правила или физически умения.

Предстоят ви и интересни запознанства. Любовните отношения също ще са спокойни. Разпределяйте времето си така, че да си осигурите пълноценна почивка.

Снимка: iStock

Близнаци

Напрегнат месец, изпълнен с доста непредвидени обстоятелства. Въздържайте се от резки изказвания и критики. Не се изнервяйте за дреболии. Постарайте се да запазите душевното си равновесие. Само така ще се справите с набелязаните задачи или поне с по-голямата част от тях. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления, които е по-добре да отделите като запас.

Свързани статии

Ако все още нямате постоянна връзка най-вероятно ще поставите началото или дори ще заживеете под един покрив. По отношение на личния и любовен живот е желателно да сте по-инициативни, не чакайте наготово.

Рак

Личните и любовни отношения през този месец зависят изцяло от вас. Контролирайте емоциите и не натоварвайте близките с неоснователни съмнения. Няма да сте доволни, ако дребен спор прерасне в междузвездна война и трайно ви скапе настроението. Финансовото ви положение в началото може да е леко нестабилно, но ще получите допълнителен приход и ще посрещнете дори непредвидените разходи.

Коментирай