Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 6-12 февруари

Романтична седмица

05.02.2017г. / 11 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои една прекрасна любовна седмица. Между партньорите ще има повече романтика, чувственост и доверие. Какво ви очаква? Вижте в любовния хороскоп.

Овен

Ще бъдете в състояние да получите много от това, за което сте мечтали в любовта. Вашата половинка ще ви покаже колко сте важни за него/нея. Очаквайте много романтични жестове, добра комуникация и невероятни моменти заедно.

Телец

Вашият любовен живот може да е по-тих от обикновено тази седмица, но любимият човек ще бъде все край вас и ще показва любовта си. Ще ви подкрепи по отношение на кариерата. Не забравяйте и вие да се реванширате с внимание и обич.

Снимка: istock

Близнаци

Въпреки че Юпитер ще превърне в ретрограден в сектора на любовта този понеделник, това няма да се отрази кой знае колко негативно върху вашия романтичен потенциал. Юпитер ще продължи да благославя и разширява капацитета ви, за да се насладите възможно най-много на любовната афера.

Но тази седмица планетата ще повлияе така, че ще е по-лесно да разширите вашите хоризонти. Ще видите любимия човек в друга светлина, ще го преоткриете по някакъв начин.

Рак

Обвързаните Раци определено ще постигнат напредък в комуникацията. Ще се чувствате свободни да споделите чувствата си. Някои от вас ще бъдат в състояние да споделят и дълбоки интимни желания и тайни. В резултат това само ще засили любовта помежду ви.

Коментирай