Всичко за зодиите

Какво е детето от зодия Везни?

Капризно, но чаровно

27.09.2018г. / 13 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Те са послушни, но и много капризни. Въпреки колебливия си знак, взимат сравнително лесно решения. Децата Везни – необикновени по свой собствен начин. Какво трябва да знаете за тях?

Венера управлява знака на зодия Везни. Ако вашето мъниче е родено под тази зодия или очаквате да се роди, знайте, че носи в себе си топлина, любов и е изключително атрактивно. Децата Везни имат вроден чар и енергията им привлича погледите към тях още от ранна детска възраст.

Добре се социализират, рано проговарят и имат буден ум. Имат много умения, затова не се колебайте да ги запишете на спорт или на някакво творческо занимание още от ранна детска възраст.

Бързо се учат, могат да запомнят голям обем информация за разлика от много свои връстници. За децата Везни е много важна семейната среда. Тъй като те са знак на колебанието, нищо не бива да нарушава техния баланс.

Обидните думи, споровете между родителите, насилието ще нарушат иначе тяхната мирна природа и лесно могат да ги превърнат в интроверти.

Релаксът и игрите са много важни за малките Везни. За да балансират своя вътрешен мир те се нуждаят от музика, танци, от творчески минути, в които да покажат своите умения. Не се учудвайте, ако вашето дете проявява артистични дарби. Забележите ли талант в него, не чакайте, а направете необходимото, за да го развиете.

Свързани статии

При някои деца Везни се случва да развият поведенчески проблеми още от съвсем малки, но в повечето случаи проблемите при тях са свързани с храненето. Важно е още от малки да ги научите на култура на хранене.

И не на последно място в лицето на вашето дете Везни ще срещнете добър комуникатор. Никога не му казвайте, че е твърде малко, че не разбира. Осигурете му достатъчно лично пространство и разбира се любов.

Коментирай