Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за март 2017-а

Съдбовна среща за Близнаците

01.03.2017г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Март започва динамично, с промени и с много нови възможности. Какво ви очаква, вижте в месечния ни хороскоп.

Овен

Слънцето ще навлезе във вашия знак. Ще ви изпълни с увереност в собствените сили, с вдъхновение и оптимизъм, с енергия и магнетизъм. Какво по-хубаво от това! Непрекъснато ще сте в центъра на вниманието и „душата“ на всяка компания.

Успехът ще ви дебне на всеки ъгъл. Професионалният напредък ви е „в кърпа вързан“. Ако искате да смените работното място или дори характера на заниманията си, то сега е моментът. Само помнете едно: не се възгордявайте, не губете чувство за мярка, за да не се върнете назад.

Телец

Пролетта с бавна крачка приближава и докато някои ѝ се радват и я чакат с нетърпение, то други са склонни да изпаднат в дълбока депресия. За щастие, това не сте вие. Но волю-неволю ще се наложи да влезете в ролята „добрата фея“ и да утешавате тъжните си приятели.

Какво да се прави! Разполагате с оптимизъм в изобилие и можете да го раздавате с пълни шепи. Нямате причини за безпокойство. Вие сте широко-скроени и знаете, че колкото дадете, два пъти повече ще получите, така че бутнете едно приятелско рамо където трябва.

Снимка: Istock

Близнаци

Вниманието ви през този месец ще е насочено много повече към публичните изяви, отколкото към личните отношения. Готови сте стремително да се хвърлите към всяка идея, която ви изглежда интересна, да действате без сън и почивка.

Осъзнайте се докато е време. Подредете приоритетите и разпределете времето си равномерно между работа, домашни задължения и любими хора, защото иначе все от някъде ще се надигне буря. Предстоят ви интересни срещи. Една ще окаже влияние върху бъдещето ви.

Рак

Едва ли ще ви остане време да скучаете през този месец. Готови сте на всичко, стига да реализирате набелязаните цели, да направите впечатление, да напреднете. Бъдете спокойни. Работата ви ще бъде забелязана, а старанието – високо оценено. Не е изключено да ви предложат повишение в длъжност, да ви увеличат заплатата или да ви поканят за участие в съвместен проект.

При всички случаи ще имате повод да се похвалите с постижение. Увлечени в работа най-вероятно ще забравите да се грижите за себе си. Енергетиката ви на моменти ще е доста нестабилна. Спасението е в редовното балансирано хранене и отдих в компанията на близките, на които трябва да се отблагодарите по подходящ начин.

Коментирай