Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 27 март – 2 април 2017

Промени за Рибите

27.03.2017г. / 13 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новолунието в понеделник в знака на Овен ще ни даде шанса да започнем това, което искаме и да успеем в него, включително и в любовен план.

Въпреки че Венера е все още в ретроградна фаза, любовните взаимоотношения ще започнат да се подобряват. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Стремите се към щастие и хармония в любовта. Но все още не сте изяснили за себе си кой път искате да поемете, за да стигнете до всичко това. За щастие, новолунието във вашия знак в понеделник, ще ви помогне да направите прецизна преценка. След неделя ще елиминирате всички нереалистични представи, които имате за любовния си живот.

Телец

В края на седмицата ще ви бъде много по-лесно да общувате с половинката си. Меркурий ще се премести във вашия знак. Сега е времето да говорите за вашите нужди, независимо дали са физически и материални. Не премълчавайте желанията си. Той или тя ще проявят разбиране към вас и ще ви окажат своята подкрепа.

Снимка: istock

Близнаци

Ако напоследък сте имали проблеми в социалния живот, това ще се промени. Новолунието е в сектора на вашето приятелство. Това ще ви помогне да промените начина, по който се отнасяте към другите.

По отношение на любовта, ако скоро сте започнали взаимоотношения или сте усетили химия с някоя интересна личност или ваш приятел, отношенията помежду ви ще се прояснят.

Рак

След петък социалният ви живот ще се подобри. Меркурий ще се премести във вашия сектор на приятелствата. Ще получите повече покани за социални събития, което ще ви отвори нови възможности и за повече контакти.

Ако сте необвързани, не пропускайте тази възможност. В случай, че вече сте срещнали някого, забавете темпото до 15 април, за да премине ретроградната фаза на Венера.

Коментирай