Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за април 2017

Романтика за Близнаците

04.04.2017г. / 14 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Прекрасен период, когато ще сте в състояние да въздействате върху събитията и да следвате собствените си цели и принципи. Думата ви ще се чува и присъствието ви ще се забелязва. Ще получите висока оценка за работата си, допълнителни приходи и куп комплименти в личен план. Предстоят ви и интересни пътувания, вълнуващи емоции.

Част от случките ще са в резултат на външна намеса, но част от тях зависят от личната ви инициатива. Успехите не бива да ви главозамайват, не се възгордявайте, за да не допуснете фатални грешки.

Дева

Най-важният въпрос през този месец ще са собствените ви финанси. Проявете пестеливост, действайте с присъщия си прагматизъм. Не вярвайте на обещания за допълнителни приходи, оформяйте всички уговорки писмено. Не позволявайте на близките да ви засипват с капризите си и спонтанни желания за разни покупки, ще съжалявате.

Деловите срещи и свързаните с тях нови контакти ще повлияят съществено върху професионалния ви статус.

Снимка: iStock

Везни

Пролетта активира свободния ви дух и желанието да общувате с нови хора. Като цяло контактите ви ще са интензивни и свързани повече с професионалните, отколкото с личните интереси. Независимо от всичко, преживяванията ще са вълнуващи и не е изключено някой да се опита да скъси разстоянието си с вас.

Проявете предпазливост, ако вече сте обвързани или ако става дума за човек с различен етнос, интереси или религия. Ще са източник на проблеми.

Скорпион

Почти през целия месец ненадейно ще изникват домашни и битови проблеми, изискващи доста време, за да се справите. Освен тях ще се наложи да отделите време и за приятелите си. Не един ще има нужда от помощ, но не на всички ще имате възможност да помогнете, така че действайте дискретно, никой не бива да се почувства пренебрегнат.

Използвайте свободното време изцяло за себе си, за любимите занимания, за личните предпочитания. В професионален план няма да имате затруднения, финансовото ви положение ще е без промяна. За стореното добро ще бъдете щедро възнаградени.

Коментирай