Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за април 2017

Романтика за Близнаците

04.04.2017г. / 14 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Сравнително спокоен период. Проблеми ще има както у дома, така и на работното място, но ще са преодолими. Решението им ще ви хрумне спонтанно и ще се справите без необходимост от чужда намеса. Енергетиката ви е стабилна, ще разполагате с достатъчно време покрай текущите задачи да детайлизирате и някои предишни.

Настроението ви ще е достатъчно оптимистично, за да посрещнете затрудненията с чувство за хумор. Следвайте интуицията си, преценявайте обстоятелствата обективно.

Козирог

В професионален план ситуацията ще е без промяна – позната работа с познати средства. Личните отношения ще са леко конфликтни, особено с представители на по-възрастното поколение или роднини. Проявете сдържаност, не се опитвайте да отстоявате принципите си на всяка цена. Няма да ви разберат и ще съжалявате.

За сметка на това, всяка минута, когато сте с приятелите или с любимите хора ще ви радва, а най-радостните моменти ще са свързани с децата ви, ако имате такива.

Снимка: iStock

Водолей

Инцидентно събитие ще ви даде възможност да смените обстановката. Може да се наложи да предприемете делово или лично пътуване, което ще е свързано с вълнуващи преживявания. Финансовото ви положение ще е леко нестабилно, но ще сте в състояние да посрещнете обичайните си необходимости.

Не е желателно да се впускате в любовни авантюри, особено на случаен принцип. Деловите контакти, особено новите, ще са по-интересни и по-перспективни от личните, които може и да ви разочароват.

Риби

Събитията ще ви принудят да действате по-интензивно от обичайното си темпо. Първоначално може да ви е трудно да се адаптирате, но ако си осигурите подходящо сътрудничество, много скоро „ще влезете в час“.

Основният ви мотив за всяка работа, с която се захващате трябва да е ефектът в бъдеще. Ако за нещо не ви е ясен резултатът в перспектива, то по-добре ще е да не си губите времето. Намалете контактите. Ако отделяте време за много хора и много разговори, може да се отклоните от първоначалните си намерения и да не се „впишете“ във времето, с което разполагате.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай