Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за април 2017

Романтика за Близнаците

04.04.2017г. / 14 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои един интересен април, изпълнен с много вълнуващи събития. Повече вижте в месечния ни хороскоп.

Овен

Мислите ви са като „пролетен вятър“ – летят от една идея към друга, а вие сте изпълнени с ясното съзнание, че нещо в живота ви ще се промени. При това съвсем скоро. И предчувствието ви е съвсем основателно. Не е изключено да промените работното място, позицията, която заемате, жилището, автомобила или друг елемент от ежедневието си.

Следвайте мечтите си, но без да бързате. Помнете, че мостовете могат да бъдат разрушени за един ден, но се строят с години. Опитайте се да съчетаете новите елементи със старите условия. Така ще се адаптирате много по-бързо и ще боравите много по-гъвкаво с оформянето на дребните детайли.

Телец

Слънцето ще навлезе във вашия знак този месец и ще ви зареди с устойчив оптимизъм. Предстои ви динамичен период, изпълнен с непредвидени събития. За по-лабилните от вас този период може да е изпитание, но по-устойчивите определено ще се справят със стреса.

Избягвайте разговорите с непознати и проявите на прекалена доверчивост, не си „изливайте душата“ пред всеки срещнат. Обсъждайте важните въпроси само с партньори, които са доказали, че можете да им имате доверие. Колкото сте по-отговорни към работата си, толкова ще сте по-печеливши.

Снимка: iStock

Близнаци

Емоциите ви през този месец ще са свързани предимно с отношенията, като на преден план ще са романтичните и любовните. Независимо дали вече сте обвързани или все още не, въпросът, който най-често ще си задавате ще бъде: това ли е човекът, правилен ли е изборът ми?

Свързани статии

Поредица от събития ще ви помогне да намерите правилния отговор, да се убедите в силата на чувствата си или да прекратите връзка, която ви тежи като воденичен камък. Важно е да не позволите на чувствата да разводняват мислите и да пречат на работата ви.

Рак

Обстановката на работното място почти през целия месец ще е нестабилна. Освен с рутинните задачи ще се налага да се занимавате и с непознати дейности. Подобна ситуация малко или много ще ви разтревожи, ще ви създаде усещане за несигурност.

Опорната ви точка в такива моменти е семейството и пак на него трябва да разчитате. Приемайте мнението на близките си искрено и без излишна враждебност.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време