Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 17 – 23 април 2017

Раздвижване в любовта

18.04.2017г. / 08 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

С любимия човек ще положите усилия за преодоляване на скорошни финансови затруднения. Възможно е да сте поели рискови сделки, инвестиции или да сте играли хазартни игри, или просто сте били в преразход, за да покажете любовта си към половинката.

Каквото и да е, сега е време на проверка на действителността и това, което се случва между вас. Помислете добре каква цена заслужава да платите в името на любовта.

Дева

Теглото на семейните проблеми сякаш ще продължава да разрушава любовния ви живот. Енергията ви ще е отдадена на работата, семейството. Може би ви липсва подкрепа от любимия човек и това ви отделя от романтиката на връзката. Поговорете с партньора, вероятно той или тя ще ви разбере.

Везни

Тази седмица Меркурий ще продължи ретроградното си пътуване през вашия сектор на партньорствата, но само до четвъртък. Възможно е между вас и половинката ви да има разногласия. Постарайте се да нормализирате комуникацията помежду ви.

Дайте си нужната свобода, изяснете това, което искате и не се притискайте един друг за вземането на важни решения. Сега може да разрешите и някакъв стар проблем между вас двамата.

Скорпион

Скорпионите ще продължат да се чувстват разочаровани по отношение на романтиката. Венера и Сатурн ще оставят усещането във вас, че сякаш нищо не се променя. Може би ви липсва доверие в любовния живот, имате усещане, че половинката не ви цени. Скоро ще настъпи промяна.

Коментирай