Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 17 – 23 април 2017

Раздвижване в любовта

18.04.2017г. / 08 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Марс, която е планетата на утвърждаващата енергия, ще се движи във вашия сектор на партньорството за първи път от почти две години. Той ще остане тук до 4-ти юни, а това може да разклати любовния ви живот. Ще бъдете готови да се изправите срещу вашата половинка и ще бъдете мотивирани да разрешите проблемите бързо.

Козирог

Липсата на комуникация между вас и половинката може да се окаже разочароваща за вас тази седмица. Възможно е да се опитате да скриете информация или да запазите чувствата за себе си, само и само, за да избегнете поредния спор. Този подход няма да подобри взаимоотношенията ви. Намерете начин да разговаряте с подходящ тон, след това ще бъдете облекчени, че сте го направили.

Водолей

В петък Марс ще навлезе в сектора на истинската любов и ще се задържи така до 4-ти юни. Ако напоследък е имало спад в либидото ви, то това ще се промени. Желанието ви за секс ще се повиши, а някои от вас ще имат повече от един любовен интерес. Ако сте обвързани, вие и вашата половинка ще имате много възможности да прекарате времето си добре.

Риби

Чувство на неудовлетвореност, невъзможност да намерите себе си или нещо свързано с кариерата ще е причина за конфликт между вас и половинката ви. Може да се почувствате така, сякаш той или тя не ви подкрепя. Това ще ви накара да се замислите върху взаимоотношенията ви.

Коментирай
Свободно време