Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 17 – 23 април 2017

Раздвижване в любовта

18.04.2017г. / 08 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През тази седмица ще търсим стабилност в любовния живот. Няколко планети ще променят своята позиция. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тези от вас, които се намират във връзка, ще се почувстват така, сякаш трябва да скрият най-съкровените си чувства от своята половинка. Вероятно смятате, че той или тя не биха одобрили някоя ваша съкровена мечта. Ще ви бъде трудно да приемете, че нямате подкрепа. Помислете дали връзката ви може да продължи по този начин.

Телец

В любовния живот на Телците също ще бъде нарушена хармонията или поне до някаква степен. Имате лични стремежи, но половинката ви отказва да ви подкрепи финансово. Може би не вярва, че целите ви са постижими. Не отлагайте разговорите и намерете адекватно решение, защото премълчаването им ще задълбае в нежелана за връзката ви посока.

Близнаци

Вашата енергия и либидото ще бъдат във възход. В петък Марс ще попадне във вашия знак за първи път от около две години. В резултат на това можете да очаквате да имате настроение за повече флиртове от обикновено и така ще е до 4 юни.

Вашият интелект и остроумие ще ви направят още по-привлекателни за противоположния пол. Използвайте качествата си, за да постигнете целите си.

Свързани статии

Рак

Може да започнете да се чувствате така, сякаш сте загубили своите сексапил и обаяние. Отдайте се на занимания, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила. Ако се намирате във връзка, отделете време за себе си и половинката. Разговаряйте, забавлявайте се и разгърнете духовното във връзката ви.

Коментирай