Всичко за зодиите

Как ни влияят ретроградните планети през април

Какво да очакват различните зодии

13.04.2017г. / 13 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Уважаеми Лъвове, внимавайте къде и за какво харчите парите си. Венера ще се опита да върне в живота ви стари любови или ще проявите силна ревност към любимия човек.

Венера ще си поиграе с представителите на зодия Лъв. Възможно е стара любов да се върне в живота ви или да проявите ревност към сегашния партньор. Внимавайте с харчовете, хазартните игри и имотните сделки.

Дева

Що се отнася до финансите, Девите ще се разминат с трудности от този характер. Въпреки това ще ви бъде трудно да балансирате между семейството и работата. Това е вашият шанс да поемете контрола над живота си. Плутон ще окаже пряко влияние върху вашия знак. Опитайте се да не бъдете твърде критични.

Снимка: istock

Везни

Парите се изплъзват от ръцете ви, а бъдещето ви изглежда мрачно. Здравето ви изисква и повече внимание. Венера ще изпита вашите емоции. Възможно е да бъдете привлечени от някоя нова и интересна личност, или да сравните сегашната си половинка с бившата.

Скорпион

Този месец разположението на Плутон може да ви донесе ново партньорство. Въпреки това може да бъдете малко придирчиви при избора на партньор за работа. Ще успеете да изчистите някои дългове. За всичко ще ви се струва, че се случва по-бавно, отколкото ви се иска.

Коментирай