Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 24 – 30 април 2017

Нова любов за Близнаците

24.04.2017г. / 15 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица ще настъпи подобрение в любовния живот на много представители на зодиака. Венера вече не е ретроградна, затова вижте в любовния ни хороскоп какво ви очаква според зодията.

Овен

Венера ще се върне в знака на Овен още в петък. Тъй като тя беше в ретроградна позиция във вашия знак от 2 февруари до 4 март, със сигурност сте забелязали затрудненията в любовта.

Вероятно е трябвало да вземете някои решения, има ли сте куп въпроси по отношение на любовта. За щастие, всичко това е зад вас. Венера ще ви предложи повече увереност, романтика и привлекателност.

Телец

Готови сте да преоткриете себе си и вашия подход в любовта. В сряда ще се появи прекрасна нова Луна в знака ви. В резултат на това ще имате повече успехи в любовта и ще можете да инициирате действия, които ще ви помогнат да започнете връзка с някоя нова личност или ще успеете да подобрите съществуващите ви вече. Любимият човек ще ви подкрепя. Магически неща ще се случват в любовта.

Снимка: istock

Близнаци

Ако сте необвързани, ключът към намирането на нова половинка е да подобрите социалния си живот. Още от петък Венера ще ви окаже своята силна подкрепа по отношение на любовта и така ще се задържи до 6 юни.

Свързани статии

Помислете добре върху поканите, които отправят към вас и това как да се представите възможно най-добре. Също така приятел може да се окаже и вашата нова любов.

Рак

Вашата половинка ще ви окаже своята подкрепа по отношение на кариерното ви развитие. Също така е много вероятно някои от вас да стартират общ бизнес с любимия човек. Ако сте необвързани има шансове за флирт, нови познанства, а няма да е никак странно, ако той или тя се окаже вашият шеф.

Коментирай