Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 15 – 21 май 2017 година

Какво ви очаква в любовта според зодията през тази седмица

15.05.2017г. / 16 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

През тази седмица настроението ви ще е изключително романтично. Ще ви се иска да изпращате любовни картички със залези и сърчица. Ще се чувствате лъчезарно и топло през първата половина на седмицата. В края обаче страстта ви ще поугасне, за да се възроди в неделя, когато ще се чувствате отново сякаш всичко около вас е прекалено хубаво, за да е истина.

Дева

През тази седмица ще ви е трудно да организирате ангажиментите си и да постигнете онази подреденост в отношенията, която желаете. Освен това ще се намират хора, които да объркват всичките ви планове и да се месят във взаимоотношенията ви. Романтичното ви настроение няма да е на ниво през тази седмица, но не се отчайвайте.

Везни

През тази седмица ще заемате специално място в нечие сърце. Не само в любовта ще имате късмет, но и в социалните си контакти. В четвъртък и петък ще имате възможност да посетите някого, когото обичате и на когото трябва да простите. Уикендът ще е романтичен за вас.

Скорпион

За вас седмицата изобщо няма да е романтична и забавна. Ще започне с напрежение в работата, възможни са пререкания и с шефа ви. За щастие в края на седмицата ще имате възможността да се наслаждавате на себе си и компанията на любовната ви половинка. Не правете планове обаче за романтична почивка или заминаване с партньора си, моментът не е подходящ.


Коментирай