Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 15 – 21 май 2017 година

Какво ви очаква в любовта според зодията през тази седмица

15.05.2017г. / 16 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако сте решили да пътувате с половинката си в началото на тази седмица сте на прав път. Очаква ви голям късмет по време на вашето пътуване. Ще попаднете на страхотно обслужване в хотелската ви стая, възможни са и парични отстъпки за влюбени. Ще се чувствате много добре само двамата, а през събота и неделя любовта ще е навсякъде около вас.

Козирог

В началото на седмицата ще чувате оплаквания от приятели и близки, които завиждат на любовта ви. Не се поддавайте на този капан и недейте да се чувствате виновни, защото обичате и сте обичани. Игнорирайте подобни коментари изцяло и се отдайте на любовта. В четвъртък и петък има вероятност да се чувствате късметлии в любовта, но дори това да не се случи, ще имате късмет в други области. Уикендът е добър момент да започнете нов проект, който ви вълнува от много време.

Водолей

Водолеите ще се радват на страхотна седмица в любовта от начало до край. Първите няколко дни ще са благодатни за флирт и нови връзки. Не се страхувайте да ловувате нови гаджета, сега е моментът. В събота и неделя ще имате повече време да се съсредоточите върху себе си и да се поглезите.

Риби

Рибите ще се чувстват много добре в кожата си през тази седмица. Със секси излъчването си ще привличате погледите на противоположния пол, защото ще изглеждате страхотно. Четвъртък и петък са дните с най-пълноценни възможности за романтични преживявания, възползвайте се от тях. В края на седмицата ще имате възможност да вземете важно решение в любовта. Уикендът за вас ще е едно ново начало.

Снимки: iStock

Коментирай