Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 15 – 21 май 2017 година

Какво ви очаква в любовта според зодията през тази седмица

15.05.2017г. / 16 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Третата седмица на месец май ще бъде истински благодатна откъм романтични преживявания. Представителите на повечето зодии ще се радват на приятни изненади и късмет в любовта. Краят на седмицата е обещаващ и предлага много топлота и приятни мигове с любимия човек.

Овен

Седмицата ще започне страхотно за вас в любовен план. Човекът, когото обичате, е също толкова луд по вас на енергийно ниво. Очакват ви забавни моменти заедно в началото на седмицата. Във вторник и сряда нивото на романтиката ще се вдигне до тавана и към края на работната седмица ще се чувствате сякаш сте поели на епично любовно пътешествие. В четвъртък и петък страстите и емоциите ще се уталожат. През уикенда се отдайте изцяло на партньора си.

Телец

За да оберете плодовете на любовта, които ви очакват в четвъртък и петък е нужно да се потрудите много здраво в началото на седмицата. В понеделник, вторник и сряда ви очакват мъчителни моменти с трудности и различни възможности да се упражните в толерантност към околните. Бъдете търпеливи. В края на седмицата ви очакват романтични изненади от любимия човек, вечери на свещи, разходки и още любовни вълнения.

Близнаци

В понеделник някой ще ви посъветва в любовта, но няма да сте сигурни какво решение да вземете. Доверете се на близкия си човек. Това е седмицата, в която честната комуникация ще ви даде добър старт в любовта. Вторник и сряда са дните, в които ще сте изправени пред препятствия, които обаче са предимно в главата ви. Ще се чувствате продуктивни и успешни в любовта в четвъртък и петък. Очертава се много романтична седмица за вас, стига да намерите подходящ начин да флиртувате.

Рак

Вие мислите за връзките като за инвестиции. Когато се обвързвате с някого мислите винаги в перспектива. Не си падате по мимолетните връзки без бъдеще. Продължавайте да мислите така от понеделник до сряда. През остатъка от седмицата ви очаква истинска шеметна романтика. Имате много планове, които ще се окажат много забавни. Ако сте обвързани, връзката ви ще премине на по-интелектуално ниво през тази седмица. В събота и неделя ви очаква истинско блаженство и разцъфване в любовта. Бъдете разумни все пак.

Коментирай