Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 5 – 11 юни 2017

Очаква ни повече романтика

04.06.2017г. / 12 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Стрелец

Комуникацията между вас и половинката ви ще се подобри след вторник. Разговорите ще бъдат по-дълбоки и значими, ще се изслушвате, ще чувате какво иска да ви каже любимият човек. Пълнолунието в петък ще ви помогне да изразите още по-ясно своите емоции и чувства.

Козирог

Романтиката е навсякъде, уважаеми Козирози! Този вторник Венера ще се премести във вашия сектор на любовта, за първи път от почти година. В тази част на графиката, планетата на любовта ще се задържи до 4 юли.

Това ще донесе положителни промени в живота не само на обвързаните представители на зодията, но и на тези, които търсят нова любов. Ако отскоро се срещате с някого, следвайте събитията, защото няма да съжалявате.

Водолей

За необвързаните Водолеи има потенциал за нови познанства. Дори е възможно да избирате между двама кандидати. Но за да спечели сърцето ви, той или тя най-напред ще трябва да спечели ума ви, тъй като вие не се впечатлявате лесно.

Свързани статии

Въпреки това бъдете готови за любовни игри.

Риби

Марс ще ви донесе много романтични възможности в началото на новия месец. Трябва да се насладите на всеки момент. Венера и Марс ще бъдат в добра позиция, затова искайте, за да получите това, от което се нуждаете в любовта. Някои от вас ще започнат неангажираща сексуална връзка, която може да се развие и в нещо по-голямо.

Коментирай