Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за юли 2017

Спокоен месец за Лъвовете

01.07.2017г. / 10 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Предстои един интересен и динамичен месец. Ще трябва да бъдем внимателни в емоциите си, ако искаме да постигнем успехи. Какво ви очаква според зодията, вижте в следващите редове. 

Овен

Събитията през този месец може да ви се сторят странни, но ще са важни. Част от тях ще ви натъжат, други ще ви накарат да се замислите за смисъла на собствения си живот, а трети направо ще променят част от възгледите ви. Ще имате възможност да променяте правилата или да създавате собствени такива, но не забравяйте, че това е свързано и с повишена отговорност.

Ще трябва да се справите с огромно количество информация и за кратко „да отделите зърното от плявата“. Резултатите ще зависят от вашата съобразителност и умение да реагирате гъвкаво. Ако имате проблеми, свързани с личните отношения, то сега е моментът да ги преодолеете.

Телец

През лятото сте винаги по-енергични и по-вдъхновени. Именно за това през този месец късметът ще ви следва на всяка крачка. Ще получавате нужната помощ в точния момент и ще съумеете да напреднете с най-важните задачи или да реализирате замисли, които до скоро са ви изглеждали хипотетични.

Обективните условия ще отговарят на необходимостите ви. Дребни „подсказки“ ще ви ориентират към правилната посока. Най-важното в случая е да следвате избраната посока без да се отклонявате и да вярвате в себе си. Използвайте опита от старите грешки за справяне с новите затруднения.

Близнаци

Крайно време е да се преборите със собствените си страхове. Помислете за всички цели, които не постигнахте до момента, а след това помислете какво ви попречи да се справите. И ще установите, че дължите неуспехите на собствената си доверчивост и неумение да се противопоставяте на рутината. През този месец имате възможност да реализирате някои кардинални проблеми със самите себе си, да промените собствения си характер.

Опитайте се да действате по-решително, по-самостоятелно и по-обмислено. Спонтанните реакции ви пречат. Няма да получите нищо безплатно и безвъзмездно, но ако влагате в работата си творчество и вдъхновение бъдете сигурни, че това е „точната цена“ на успеха.

20 отличителни черти на зодия Близнаци

Рак

Слънцето е във вашия знак, енергетиката ви е стабилна, а творческият потенциал – във възход. Предстои месец, изпълнен с много преживявания, вълнения и неповторими впечатления. Част от грижите ще са уморителни, но пък крайните резултати ще са въздействащи. Избягвайте контактите с хора, които излъчват негативизъм. Не създавайте и не участвайте в конфликтни ситуации.

От вас зависи да си спестите куп неприятни преживявания, да насочите вниманието си към дейности, които ви харесват, към любими занимания. Наистина ще сте много заети, но е желателно да оказвате помощ, когато ви помолят за това.

Отделяйте време за близките си, наблюдавайте ги. Те ще имат затруднения, които няма да споделят, но с вашето съдействие ще се справят много по-бързо.

Коментирай