Всичко за зодиите

Късмет чака Лъвовете през втората половина на 2017-а

Ще имате възможности за сериозен професионален пробив

16.07.2017г. / 12 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Ако четете тези редове, значи сте родени под знака на зодия Лъв или ваш близък е. И така уважаеми Лъвове, вие сте истински щастливци. Ще се радвате на късмет през втората половина на годината.

Това ще бъде един много добър период за вас, с повече късмет, възможности за реализиране на плановете ви. Първите хубави седмици ще са между 16 юли и 11 август, когато Юпитер е в съзвездието Лъв и вие ще сте в очакване на нещо голямо.

20 отличителни черти на зодия Лъв

Като цяло 2017-а година е важна за вас. Въпреки че първите шест месеца не бяха най-спокойните за зодията ви, имахте професионални затруднения, резки промени, втората половина на годината ще бъдете възнаградени. Само още малко търпение!

Юпитер ще влезе в съюз със Слънцето, вашата пътеводна звезда, и тази симбиоза ви обещава много положителни събития.

Най-вероятно това ще бъде една магическа година от гледна точка на пари, на промени в бизнеса, на полагането на основите на новия ви живот. Друг добър момент за вас е 6 ноември. На този ден ще намерите щастие, но то няма да е свързано с работата ви.

Какво прави жената Лъв толкова специална?

Много от нещата, които сте си набелязали ще имат потенциал да се случат. Научете се да прилагате творческия си талант по-често. Опитайте се да направите работното място по-приятно за вас. Важно е.

Свързани статии

Възможно е в някои моменти да се чувствате самотни или семейните ангажименти да са в повече. Опитайте се да балансирате, да си осигурявате достатъчно почивка и мислете само за хубавото, което предстои за вас и близките ви.

Като цяло, до края на годината ще имате възможности за сериозен професионален пробив.

 

Коментирай