Всичко за зодиите

Брак с кои зодии може да ви донесе богатство (част първа)

Телците да избягват Лъвовете

24.08.2017г. / 17 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

Според астролози, успехът по отношение на финансите ни зависи до голяма степен от зодията, под която сме родени, но и от това от какъв зодиакален знак е партньорът ни в брака. Тук се следват положителните вибрации в двойката, нагласата им към развитие, личната мотивация и това да мотивират половинката си. Вижте кои зодии могат да ви донесат благополучие и очаквайте втора част на тази характеристика, в която ще разгледаме и останалите 6 зодиакални знака.

Бракът с кои зодии ще ви донесе богатство (част втора)

Зодия Овен

Представителите на зодия Овен трябва да бъдат по-близо до въздушните знаци и особено до Водолеите. Те са перфектното съвпадения за тях. Балансът помежду им също може да привлече пари и късмет. Но е добре да избягват Скорпионите.

Зодия Телец

Телецът ще бъде в добър съюз с Водолей и Скорпион. Връзката с тези знаци може да им донесе невероятен късмет. За предпочитане е да избягват Лъвовете, Овните и Стрелците, защото ще имат повече ядове с тях и по-малко пари.

Сродна душа според зодията (част първа)

Зодия Близнаци

Близнаците ще бъдат в състояние да привлекат парите към себе си, ако са в двойка с представител на зодия Лъв. Те са истински магнит за късмет и благополучие. В компанията на Козирог, Телец, Дева и Стрелец има добри перспективи за пари, но по-малки за интимно партньорство. А Скорпионите могат да ги разорят.

Зодия Рак

За Раците съюз с Лъв, Овен или Стрелец не би бил лош, що се отнася до пари, като Телецът също е опция. Могат да пробват и със Скорпион, въпреки че връзката между тях се очертава доста бурна.

Свързани статии

Зодия Лъв

Лъвовете ще са богати, ако имат до себе си представител на зодия Близнаци. Тази двойка може да има щастие и да забогатеят заедно сравнително бързо. Комфортен живот Лъвовете могат да постигнат и с Везни, Водолей, Козирог, Дева и Телец. Скорпионите не влизат в този списък.

Спалня според зодията

Зодия Дева

Девите се нуждаят от подкрепата на Скорпионите, ако искат да бъдат материално стабилни. Те могат да намерят начин да помогнат на Девите да се развиват. Следвайки и своите инстинкти Девата може бързо да подобри материалното си състояние.

Коментирай
Свободно време