Всичко за зодиите

Какво ви очаква до края на 2017-а според зодията?

Лъвовете няма да избягат от любовта

30.08.2017г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

От известно време не можете да надвиете мисълта за стара любов и имате надежди той или тя да се върнат отново при вас. Истината е, че никога не сте спирали да искате този човек, въпреки че не сте говорили за това дълго време. Заслужавате човек, който, когато ви гледа ще знае, че вие сте най-доброто, което му се е случило. Може би такава любов няма да се появи до края на годината, но не губете надежда и вяра. Следващите 4 месеца ще се освободите от тези емоции.

Козирог

Късметлийска бе до този момент годината за Козирозите или поне по отношение на любовта. Въпреки това до края на годината на пътя ви може да се появят и някои препятствия. Дали взаимоотношенията ще продължат или пътищата ви ще се разделят? Трябва да се запитате какво искате в живота и дали мислите, че можете да останете с този човек завинаги.

Бракът с кои зодии ще ви донесе богатство (част втора)

Водолей

През следващите няколко месеца, миналото ви ще напомни за себе си. Това може би е вашата предишна любов или хора, с които вече не си говорите. Въпреки че сте се променили, израснали и узрели, те ще се опитат да ви припомнят стари грешки.

Не позволявайте на никого да определя самочувствието ви. Знайте, че тези, които се опитват да ви припомнят миналото, завиждат на светлото бъдеще, което ви очаква.

Свързани статии

Риби

Най-накрая ще се отървете от миналото и ще намерите любовта, която заслужавате. Той или тя няма да ви дава смесени сигнали и няма да се съмнявате.

Всичко, което някога сте дали на някого, най-накрая ще се върне към вас като положителни емоции. Въпреки това внимавайте с кого и какво споделяте, защото завистниците не са малко и може да се опитат да попречат на щастието ви.

Снимки: istock

 

 

Коментирай