Всичко за зодиите

Женски хороскоп за септември 2017

Обрати за жените родени под знака на Овен

01.09.2017г. / 14 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Лъв

Дамите родени под този зодиакален знак ще трябва да се съобразят с енергията на Луната. Тя постоянно се променя, така че я третирайте с най-голямо внимание. Положителни дни за вас ще бъдат 1, 2, 16, 17, 23, 24, 28 и 29 септември. Бъдете внимателни на 5, 6, 7, 10, 11, 14 и 15 септември, интуицията ви може да ви подведе.

Жената Дева

Уран и Луната ще ви покажат през този месец какво е истинско щастие. Първият месец на есента ще бъде положителен, защото Уран обикновено е положителен за вас. Неговата умерена енергия ще ви донесе късмет във всички сфери на живота.

Брак с кои зодии може да ви донесе богатство (част първа)

Бъдете внимателни на 1, 2, 16, 17, 28 и 29 септември, защото Луната няма да има нужната енергия да ви помогне. Очаквайте засилен интерес от страна на представителите на мъжкия пол.

Жената Везни

През септември ще се радвате на късмет, благодарение на Венера. От 1-ви до 18-и тя ще остане в знака на Лъв, запазвайки умерена сила и това ще бъде много положителен период за жените Везни. От 19 септември Луната ще премине в знака на Дева и това може да намали вашата енергия и благополучие.

Последните десет до дванадесет дни на месеца ще бъдат много напрегнати, защото може да се върнете към разрешаването на стари проблеми. Погрижете се за вашето емоционално и физическо здраве.

Жената Скорпион

През септември дамите родени под знака на Скорпион ще трябва да се съобразяват с Меркурий, който е определящ за материалния свят. Тази планета от 1-ви до 4-ти ще бъде в знака Лъв и ще е ретроградна. Отложете покупките за друг период.

След това Меркурий ще остане в Дева, което ще влоши ситуацията за Скорпионите. Бъдете често заобиколени от близки хора по време на този енергиен хаос. В края на месеца ще може да възвърнете силите си.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
Свободно време