Всичко за зодиите

Женски хороскоп за септември 2017

Обрати за жените родени под знака на Овен

01.09.2017г. / 14 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Стрелец

Слънцето ще ви помага до 21 септември. След това неговото влияние може да се отслаби и да се намали увереността ви. Възможно е да не се приемате за достатъчно привлекателни и затова е важно да бъдете заобиколени от хора, които ви отправят често комплименти.

Успехи ще постигнат тези от вас, които се вслушат в съветите на близки и любимите мъже. Моментът е подходящ за тестване на вашата любовна съвместимост.

Жената Козирог

Две планети ще объркат напълно месеца ви. На първо място това е Юпитер, който ще се опита да разруши всичките ви планове. Не подценявайте силата на този гигант, който засяга вашия интелект. Не слушайте интуицията си през септември. Първите 4 дни от месеца е добре да не рискувате, а след това до края на месеца ще се радвате на умерената положителна енергия на Марс.

Бракът с кои зодии ще ви донесе богатство (част втора)

Жената Водолей

Слънцето и Нептун ще се борят за вашия късмет. По-точно, Слънцето ще се опита да го отнеме от вас, но за щастие след 22 септември ще отслаби своето влияние. Това ще означава по-малко емоционални проблеми.

За жената емоциите и чувствата са много важни, така че в края на месеца разчитайте на шестото си чувство и не ограничавайте гнева, щастието или радостта. Бъдете честни със себе си.

От друга страна Нептун ще запази силата си и ще се опита да ви помогне да реализирате вътрешния си потенциал. В работата и творчеството ще имате успехи. В любовта през септември ще трябва да се борите и да се опитате да се справите с вашите страхове и несигурности. Пътувайте, за да премахнете отрицателните емоции.

Жената Риби

Първите дни на месеца бъдете внимателни, защото защитните функции на Луната ще бъдат намалени. Възможно е да имате проблеми с настроението, но от 3 до 15 септември ще бъде положителен период за Рибите, защото тогава енергията на Луната ще бъде в мощта си.

Това ще бъде много нестандартен период от време, в който е по-добре да се избегне самотата. Основното нещо е да се научите да се доверявате на тези, които имат добри намерения към вас. Опитайте се да погледнете към бъдещето. Промяната към по-добро вече е близо. Вярвайте в себе си, в мечтите си.

Снимки: pexels

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )