Всичко за зодиите

4 зодии, които побъркват мъжете

Вижте кои са пленителките

25.09.2017г. / 12 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Как зодиите отговарят на „Обичам те“

Скорпион

Жената Скорпион може да напише наръчник за това как да се движиш, разговаряш и да гледаш, за да очароваш един мъж. Тя е много очарователна. Само един напълно безразличен мъж няма да реагира на страстта в очите и гласа ѝ. Без да произнася звук, тя може да говори за любов на всички възможни езици.

Когато се запознава с привлекателен мъж, знае как да го отдели от компанията и това се случва много преди да има време да забележи някоя друга жена. И той няма причина да се противопоставя. Дори и да не е много красива, големите ѝ хипнотични очи ще задушат волята за съпротива.

Но жената скорпион не харесва скучните партньори и предпочита щедрите, които могат да ѝ осигурят всички удобства. Енергията ѝ е достатъчна за няколко жени. Каквото и да прави, тя е склонна към прекаляване. В любовта е сериозна. Точно като мъжа представител на този знак, тя е продукт на собствените си страсти.

Нейната страст към живота съществува независимо от хората. Скорпионката може да бъде истинска любовница, която ще ви защити пред другите, ще се бори за вас в най-трудните обстоятелства.

Водолей

Жената Водолей е другата представителка в зодиака, от която мъжете са пленени. Тя не иска да бъде разглеждана като обект на похот. Има високи изисквания, които не иска да подценява и настоява мъжът до нея да се отнася с голямо уважение. Ако сте стигнали до първата среща, не очаквайте тя да завърши в леглото.

Жената Водолей е чувствена и има много силен интелект. Обича да се забавлява и е готова да приема покана за парти и в последната минута. Честна и открита, тя не умее да лъже, защото иска да бъде коректна в любовта. Нейната чувствителност и състрадателност първи правят впечатление на мъжете.

Свързани статии

Въпреки това, тя не изисква непременно любов и разбиране в замяна на усилията си. Макар и да е очарователна, забавна и изобретателна, понякога може да бъде упорита.

Не забравяйте да ѝ отправяте често комплименти, защото жената Водолей иска да се чувства оценена. Обича да харчи, да пазарува, да си угажда, но не парите са водещи, когато търси партньор в любовта.

Не се опитвайте да я купите, любовта ѝ трябва да се заслужи с нематериални блага.

Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
7 ( преди 6 години )
всяка жена си има чар, но сте забравили ВЕЗНИТЕ, А ТЕ СА ПОДВЛАСТНИ НА ВЕНЕРА!!!???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 6 години )