Всичко за зодиите

4 зодии, които побъркват мъжете

Вижте кои са пленителките

25.09.2017г. / 12 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Жената е създадена, за да ѝ се възхищават, за да бъде обичана от мъжете. Някои дами са по-сдържани в любовта, докато други с лекота привличат вниманието към себе си. В зодиака има 4 знака, на които мъжете винаги обръщат внимание. Вижте кои са тези пленителки.

Близнаци

Жените родени под този зодиакален знак могат да изместят лесно своите съперници. Подобно на духа от бутилката, те ще изглеждат всеки път различно, което кара мъжете да им се възхищават. В състояние са да привлекат вниманието на всеки, защото те са чудесна компания за разговори, остроумни и очарователни.

Освен това слушат внимателно събеседниците си и са готови да помогнат със съвет. Разкажете им за вашите намерения, желания, страхове и се пригответе да слушате отговорите.

Жената Близнаци лесно се сприятелява, но по правило няма интерес към дълго, по-взискателно приятелство. Тя ще направи всичко възможно да накара приятелите си да са щастливи. За всички тях изглежда сладка и сърдечна. Иска всички да я харесат, въпреки че самата тя не е непременно свързана с всички. Обикновено се чувства неудовлетворена, ако някой отнеме прекалено много от времето ѝ.

Разчита повече на рефлексите си, отколкото на добрата преценка. За нея е трудно да се подчини само на една емоция, защото тя е гама от емоции. Има свободен дух, който не е присъщ за птица в златна клетка, затова не се опитвайте да я ограничите.

Нуждае се от умствена съвместимост с партньор и не би се съгласила да се задоволи с по-малко, отколкото заслужава. Жената Близнаци е по-скоро бизнес настроена, отколкото домакиня.

В отношенията с мъжете тя често играе безсърдечни игри. Но обиденият обикновено е склонен да прости и да забрави, ако е готова да го приеме. Тези, които могат да комуникират с нея, ще бъдат щастливи. В края на краищата, къде другаде можеш да намериш жена, която толкова да украси живота ти? Тя е истинска жена!

Тези 4 зодии критикуват хората най-много

Лъв

Жената Лъв непрекъснато се излага на показ като красиво бижу. И разбира се всички минувачи от мъжки пол ѝ се възхищават. Дори и да е временно зад кулисите, тя се чувства като звезда, чакаща да се представи пред атрактивна аудитория. За нея нищо не е по-важно от мъжете. Самата тя невинаги е влюбена, но е важно да се чувства оценена. Жената Лъв заема важно място в живота на партньора, но не обича ограниченията.

Всъщност дамите от тази зодия са най-известните ловци. В любовта обичат да доминират, нетърпеливи са, но емоциите им обикновено са повърхностни. Често са влюбени, но рядко могат да обичат дълго. Лишени са от инстинкта да се подчиняват на мъжете и именно това побърква представителите на силния пол.

Ако любовта стане твърде удобна, жената Лъв става мързелива и взима всичко, което се случва в леглото за даденост. В резултат на това огънят, който тя е запалила изстива. За да бъде във форма, тя се нуждае от промени. Но поради непринудената ѝ природа промените са ѝ трудни.

Често може да бъде замесена в любовен триъгълник и тогава драматизира ситуациите и играе ролята на трагичната героиня. Нерядко обича „грешния“ човек или отхвърля „необходимия“ заради твърде високите си изисквания в любовта.

Другите жени ѝ завиждат, защото всички привлекателни мъже са около нея. Когато се усмихва на един мъж, невинаги означава, че го харесва, просто иска тя да бъде харесвана. За този, който спечели любовта ѝ, тя ще бъде слънцето в неговото небе.

Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
7 ( преди 6 години )
всяка жена си има чар, но сте забравили ВЕЗНИТЕ, А ТЕ СА ПОДВЛАСТНИ НА ВЕНЕРА!!!???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 6 години )
Здраве и красота
Свободно време