Всичко за зодиите

Как да обичате жена от зодия Близнаци?

Дайте й повече свобода

28.09.2017г. / 16 16ч.
Михаела Лазарова
Анджелина Джоли. Снимка: Reuters

Анджелина Джоли. Снимка: Reuters

Природата на Близнаците е жизнерадостна, променяща се всеки ден или всъщност всеки миг. Ако сърцето ви е пленено от жена, родена под този знак, вижте какво трябва да знаете за нея и любовта.

Зодия Близнаци е променлив въздушен знак, жаден за разнообразие. Повече от всичко, представителките му се стремят към широк спектър от опит и личности, на които могат да се опрат, като това важи и за любовта. Жените от тази зодия се нуждаят от любовник, който да бъде непрекъснато различен и очарователен, да продължи да се развива и да се учи.

Тъй като Близнакът е знак на комуникацията, той няма да бъде щастлив, ако двамата с любимия човек не са в състояние да комуникират с лекота. Повечето жени Близнаци обичат да се целуват и наистина оценяват добрата техника на целуване!

Близнаците са много вербални и практически всичко, което преживяват, се казва най-добре в разговор. Така че вашата жена Близнаци ще ви покаже малко сдържаност, като ви информира точно как се чувства, независимо дали става дума за любов или нещо друго.

4 начина да балансирате връзката си, ако сте алфа жена

Дамите родени под този зодиакален знак винаги търсят ново преживяване. Те са като пеперуди, не могат да бъдат ограничени, спонтанни са, показват любовта си като една еуфория.

Близнаци е най-съвместим с други астрологични знаци, за които са характерни вълненията и промяната. Овен, Стрелец и Лъв, може би са най-добрата комбинация с Близнаци, но те биха се наслаждавали на хубави разговори и с водолей. Мъж Везни също би имал добра съвместимост с жена Близнаци, а най-малко хармония дамите биха имали с мъже от зодия Телец и Рак.

Как да спечелите сърцето на жена Близнаци?

Вашата любима е честна и открита като дете. Тя трябва да знае, че може да избяга и да търси приключения, а вие ще трябва да я чакате, докато се завърне. Това разбира се е метафорично. Тези жени държат на свободата да се забавляват, да преоткриват себе си, да се развиват.

Дайте им свобода и ще спечелите любовта им. Знакът на зодията им има тъмна и светла страна. Понякога жената близнаци може да изпадне в депресия, но мисълта, че любимият ѝ мъж ще я спаси, може да я върне отново в ритъм.

Как се целуват различните зодии?

Зодия Близнаци е умствен знак и понякога представителките ѝ може да се интересуват повече от идеята за сексуалността, отколкото от самото действие. Те са много визуални с мощно въображение. Следователно те могат да се наслаждават на сексуални фантазии, в които често да липсват граници. Въпреки това, ако усетят, че могат да се доверят на партньора си, може и да споделят някои от тях.

Тайната на дълбоката любов за жените Близнаци?

Жените Близнаци са толкова отворени за почти всичко, но са много добри в тайните любовни дела и в тайните от всякакъв вид. Те ще ви кажат как се чувстват и не се учудвайте, ако няколко минути по-късно чувстват нещо различно като емоция.

Свързани статии

Някъде дълбоко в сърцето си обаче те изпитват несигурност относно любовта и изискват много вярност от страна на мъжа до себе си.

Как да общувате с жена Близнаци?

Дамите родени под тази зодия обичат да говорят и много оценяват вербалната комуникация. Не реагират добре на екстремни емоции, но обичат добрия разговор, в който могат да изразят своите емоции. Ще разберат по-лесно как се чувствате, ако можете да представите чувствата си в словесна форма, която може да бъде разгледана и обсъдена.

Снимка: istock

Коментирай