Всичко за зодиите

Женски хороскоп за октомври 2017

Очакват ни промени

03.10.2017г. / 16 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Лъв

През октомври успехът на Лъвиците изцяло ще зависи от тяхната външна привлекателност, женственост и способност да се показват от най-добрата си страна. „Виновна“ за това ще бъде Венера – богинята на благодатта, любовта и красотата. Ще трябва да се опитате да я удовлетворите, особено след 13 октомври.

Необходимо е да се грижите за себе си, най-вече за имиджа и начина на общуване. След това Венера ще се премести в съзвездието на Везни и ще трябва да бъдете търпеливи. Очаква се продължителен период на емоционални бури. Само вътрешната ви нагласа ще ви помогне да преминете през този период.

Жената Дева

През октомври ще трябва да се справите с някои неудобства, свързани с неблагоприятната позиция на Луната към вас. За щастие според прогнозата няма да има много трудни периоди – само шест, това са датите: 13, 14, 15, 25, 26 и 27 октомври. Тогава може да се наблюдава и изчерпване на енергията ви.

Трябва да действате с равномерно темпо и да не се натоварвате излишно. Пазете се от така наречените „енергийни вампири“ около вас. Не забравяйте да покажете инициатива в бизнеса и в личните си отношения. Успехът е на една крачка от вас.

Тест: Каква жена сте?

Жената Везни

Венера, която ще навлезе във вашия знак на 14 октомври, ще ви донесе положителни вибрации. Успехът е с вас. Привличането на любов и просперитет ще ви вдъхнови и подобри нагласата ви. Октомври е месец на промените, затова бъдете по-активни. Не бива да се отчайвате в определени ситуации.

Вселената ще ви покаже как да ги разрешите. Месецът е подходящ за духовен растеж, както и за подобряването на междуличностни взаимоотношения. Венера ще ви помогне да постигнете повече хармония. Слушайте вътрешния глас.

Жената Скорпион

Този месец много ще зависи от силата и настроението на недотам добре настроения Меркурий. Няма да може да се отпуснете, но вашите скрити способности ще ви помогнат да поемете ситуацията във ваши ръце и да излезете победители. Може да ви липсва късмет, но не и изобретателност.

До 16-и октомври Меркурий ще остане в съзвездието на Везни, а след това ще се премести в знака ви. Ще има изобилие от енергия, от която е добре да се възползвате. Вярвайте в себе си, но не надскачайте възможностите си.

Коментирай
Свободно време