Всичко за зодиите

2018-а – Годината на жълтото земно куче

Какво ни очаква

04.10.2017г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Краят на 2017-а година вече не е чак толкова далеч. Според китайския календар, все още сме под влиянието на Червения огнен петел. На 16 февруари, темпераментният и шумен Петел ще отстъпи място на Жълтото земно куче под чието влияние ще останем до 4-ти февруари 2019 година.

Хората, родени в Годината на кучето (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018), притежават най-добрите черти на човешката природа. Те са честни, приятелски настроени, лоялни, умни, великодушни и имат силно чувство за отговорност. От негативна гледна точка, те могат да бъдат студени, ужасно упорити, критични към другите и не са добри в социалните дейности.

Каква ще бъде 2018-а година?

Китайският хороскоп показва, че след огромните предизвикателства през последните две години, Годината на жълтото земно куче може да се очаква да бъде много по-малко драматична за всички животински символи. Тъй като Кучето е животно на действието, това ще бъде добра година във всяко отношение, но и изтощителна. Ще бъдем щастливи, но разочаровани, отпочинали, все още уморени, весели.

Какво ви очаква до края на 2017-а според зодията?

„Планиране“, „отлагане“ и „небрежност“ са думи, които ще трябва да премахнете от речника си в Годината на жълтото куче. Кучето ще ускори инициирането на всичко, но това в същото време ще доведе до натиск и стрес в ежедневието.

За хората, родени под знака на Кучето, 2018-а ще е много добра година по отношение на финансовите аспекти, но много трудна от гледна точка на здравето.

Конструктивен и ефективен мислител, Кучето напредва трудно, но с много добре дефинирана цел. То е посветено на неговия идеал, но винаги ще се съобрази с правилата, определени от мнозинството. Поради високото си ниво на морал и своя идеализъм, то има тенденция да надхвърля границите си и може да изисква прекомерна лоялност и послушание от другите.

Кучето не е сантиментално, но е добър борец и добър настойник. Никога няма да допусне поражение или неуспех да го свали, но то няма и да се самозабрави, след като постигне успех.

Годината на жълтото земно куче е година на социална промяна, а също и промяна в начина, по който живеем живота си. Ще забележим промени относно това ка се храним, относно нашите навици.

Сродна душа според зодията (част първа)

Под егидата на символа Куче, новата година обещава отвореност, толерантност и иновации, положителни промени. Всички ще имаме възможността да подобрим живота си и да го направим по-красив, но не и с цената на мързелуване.

Свързани статии

По отношение на любовта ще задуха така чаканият вятър на промяната и ще видите редица промени в любовния ви живот. Това е времето на самотните, търсещи любов, които ще трябва да се доверят на чувствата си. Ще има повече бракове, както и повече бебета.

Очаквайте и подробна характеристика за всеки зодиакален знак от китайския календар за 2018-а година. Мислете позитивно и направете така, че животът ви да бъде едно чудо.

Снимка: istock

Коментирай
Свободно време